Svenska Bil >> bilentusiaster >> konceptbilar >> Content

Hur Återvinn en bil

Återvinning en bil kan tyckas vara en svår uppgift. De flesta människor tänker på återvinning som avsedda för mindre material, såsom flaskor eller papper. Men, är den enklaste metoden för att återvinna en bil för att visa det inte som ett stort projekt, men som flera mindre delar som lätt kan återvinnas. Faktum är en bil består av många olika aspekter, så återvinning en bil är inte så mycket en fråga om att återvinna hela bilen, men att ta isär och bortskaffande av enskilda delar. I de flesta fall, är det svårt för den genomsnittliga enskilda att återvinna delar av sin bil, men det finns flera faciliteter som hjälper henne i denna process. Instruktioner
1

Ta isär bilbarnstolar. Bilbarnstolen har flera olika delar som kan återvinnas, och det enklaste sättet att förbereda den för återvinning är att ta av remmen och stoppning från själva sätet. Efter det, kan stoppningen och remmar enkelt återanvändas för ett annat projekt medan sitsen kan doneras för återanvändning. Många stater har webbplatser som särskilt inrättats för att ta emot återvunna bilsäten. Enligt webbplatsen för Montgomery County, Maryland, den och andra län runt om i landet använder ofta firehouses som central plats för mottagning av återvunna bilsäten.
2

Ta dina däck till lämplig återvinningsstation. Gummit i bilens däck är en av de bästa delarna av en bil för att återvinna. Gummit i ett däck kan återanvändas i flera olika produkter, såsom golv soptippar, flaket foder och marktäckningsmaterial. Enligt listan över anläggningar från Rubber Manufacturers Association, 48 stater har särskilda regler och etablerade anläggningar för återvinning däck.
3

Töm dina olika vätskor i en anläggning som stödjer återvinning sådana vätskor. Förutom att vara farliga för miljön om de slarvigt släppt, kan flera vätskor i en gammal bil kan återvinnas och återanvändas. Dessa inkluderar den frostskyddsmedel och olja. Liksom däckåtervinning, det finns bensinstationer som är licensierade att suga ut dessa vätskor och återvinna dem.
4

Skrota bilen för metallskrot. Bilar är gjorda av flera olika typer av metaller, såsom koppar, aluminium och zink, som kan återanvändas i framtida produkter. De flesta auto vrakplundrare eller skrotupplag gärna köpa ens den mest run-egna bilar för ett anständigt pris, så att de kan återvinna metallen i den för framtida produkter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/concept-cars/91551.html

Previous:
Next:

konceptbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.