Svenska Bil >> bilentusiaster >> konceptbilar >> Content

Hur man målar Auto Flames

För ett unikt utseende fordon, måla flammor är ett sätt att anpassa din bil. Det är en ganska enkel uppgift behöver bara maskeringstejp, en frihandsteckning eller mall, och vissa auto färg. Låt bilen torka mellan lagren och att härda över natten för en polerad, one-of-a-kind bil. Saker du behöver
Sprayfärg mall pistol
eller frihandsteckning
Röd färg
Blå färg
Orange måla
målare Tidning tejp
eller målare tarp

Visa fler instruktioner
1

Rita en frihand skiss av lågorna till millimeterpapper. Ritning det att skala kommer att göra det lättare att överföra till din bil. Ta hänsyn där kurvorna och dips på din bil är och var flammorna kommer att falla på bilen. Om du inte kan fria händer en ritning, hitta en ritning av lågorna som du vill måla.
2

Spräng ritningen till storleken på det område som du vill lågorna för att täcka på din bil . Detta kan göras på en kopia butik, eller för hand. Skär ut konturerna av lågorna.
3

Tape ner mallen som du klipper ut på din bil. Tejpa ner utskärningen och använd maskeringstejp för att beskriva lågorna. Ta bort mallen.
4

Täck över områden som inte ska målas med presenning eller tidning. Strålkastare, dörrhandtag och fönster måste täckas också. Säkra tidningen eller tarp med tejp.
5

Måla på lågan färg med röd eller orange färg på sprayfärg pistol. Spray i snabba, långa slag för att undvika färg droppar. Tillåt tid att torka mellan varje målning. Två till tre lager är standard att få jämn täckning.
6

Måla på orange eller blått som höjdpunkter på dina lågor för ett mer realistiskt utseende. Höjdpunkter ser bäst när målade i den lägsta delen av lågorna eller längs de tips och kanter.
7

torrt upp till 24 timmar bort från element som extrem hetta, regn eller vind. Måla på en klarlack om så önskas för en glänsande, polerad look.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/concept-cars/91550.html

Previous:
Next:

konceptbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.