Svenska Bil >> bilentusiaster >> konceptbilar >> Content

Hur man gör en ballong Powered Car

När det gäller konceptbilar är ingen idé för vild för att ge det ett försök. Med bränslepriser toppning $ 4 per gallon, alternativ-drivna bilar är en nödvändighet. Här är hur man gör en ballong-drivna fordon. Ditt uppdrag, om du väljer att acceptera det, är att göra en fullskalig modell av denna ballong-driven bil som tar dig från punkt till punkt. Om du misslyckas, kommer du att bli lovat. Denna artikel kommer självförstörande i 60 sekunder. Om allt annat misslyckas, konsultera "Röd Grön." Du behöver
Chassimontage
Hjul för främre och bakre
Bellows
väderballong
Silvertejp

Visa fler instruktioner
1

Hitta ett chassi och hjul montering. Du kan hitta något på din lokala skroten, eller så kan du prova att använda en gammal trampbåt. Bifoga en hjulaggregat till ditt valda chassi. Ju lättare chassi och hjul montering, desto mer sannolikt din ballong-driven bil vara att fungera korrekt. Vara noga med att smörja din hjulaggregat.
2

Bifoga en bälg till mynningen av en väderballong med tejp, med öppnandet av ballongen inför den bakre delen av fordonet. Detta är så att du kan fylla på enkelt.
3

Fyll vädret ballongen till kapacitet.
4

Släpp ut luft från ballongen för att göra din bil drag. Fyll på med bälgen. När du är för trött för att arbeta bälgen, använd kvartalen för att ringa efter en åktur.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/concept-cars/91548.html

Previous:
Next:

konceptbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.