Svenska Bil >> bilentusiaster >> konceptbilar >> Content

Hur man designar en racerbil

Race bilar är ofta helt dekorerad i olika färger. Ofta är färgerna på sponsorer som stöder racerbil, men de kan också vara original färg system. En av de mest underhållande race bilar att design är Indy 500 bil. Dessa bilar ser ut som en korsning mellan en stråle och en racerbil och är några av de snabbaste fordonen att färdas på land. Skapa en design för en racerbil kan göras som en present till en ras entusiasten eller som ett sätt att uttrycka din kreativitet och idéer design på en av de snabbaste maskinerna runt. Saker du behöver
Papper
Drafting penna
svart bläckpenna
Kneaded suddgummi Clip Art beslutsfattare
Färgpennor
Visa fler instruktioner
1

Rita kroppen av racerbil med en stor droppform i mitten av sidan. Lägg en lång tunn oval formad i mitten av denna form som sträcker sig ner förbi framför droppformade att skapa framsidan av tävlingsbilen. Lägg de bakre hjulen med två rektangulära former som kommer från den övre vänstra och högra sidan av loppet bildesign. Lägg framhjulen med två rektanglar som är något mindre än de bakre hjulen. Placera dessa längst ner till vänster och höger sida av bilen.
2

Lägg en rektangel mellan bakhjulen. Detta kommer att fungera som spoilers. Lägg en sidledes "L"-form till den främre högra sidan av näsan. Vända denna form och lägga detta till den vänstra sidan också. Skapa chocker och stöd för hjulen med 4 diagonala linjer kommer ut i mitten insidan av hjulet och fästa till kroppen av tävlingsbilen. Addera 3

Rita förarsätet med en rektangulär form i mitten av loppet bil som kommer till en rund punkt vid fronten. Lägg en cirkel på baksidan av denna form för hjälmen för föraren. Lägg armarna med två böjda linjer under hjälmen. Lägg en liten droppform precis bakom ryggen på föraren.
4

Radera alla linjer som överlappar varandra. Ink hela designen av tävlingsbilen. Låt bläcket torka i 5 minuter och noggrant radera penna linjer.
5

Färg utformningen av loppet vård med konstmarkörer. Färg hjulen svarta och hjälmen på föraren mörkgrå. Färga de främre vänster och höger sida av loppet vård blå. Lägg rött till mitten av näsan av tävlingsbilen. Lägg blått till botten vänster och höger sida av huvud tår droppform. Lägg rött till det övre vänstra och högra sidan av loppet tår droppe form. Gör spoilern alternerar mellan blått och rött på samma sätt som framsidan av tävlingsbilen. Lägg rött till den nedre halvan av den lilla droppform bakom föraren. Lägg blått till spetsen av denna form.
6

Låt konstmarkörer torka och belysa motivet med färgpennor. Lägg höjdpunkter rosa till mitten av de röda områdena. Lägg ljusblå till mitten av de blå områdena. Skapa skuggor med en mörkgrå färgpenna nära baksidan av tävlingsbilen och runt sidorna av kroppen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/concept-cars/91537.html

Previous:
Next:

konceptbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.