Svenska Bil >> bilentusiaster >> konceptbilar >> Content

Hur man designar en polisbil

Designa en unik polisbil kan vara en stor aktivitet för studenter som lär sig om regerings funktioner. Du kan få dina elever Personvagnars designchef polis och skapa sin egen fiktiva polisen i en liten stad som de har skapat som en del av ett samhälle projekt. Detta kommer att ge studenterna ett visuellt stöd och använda sin kreativitet hjälpa dem att stanna intresserade av inlärningsprocessen. Utforma en polisbil kan också vara till nytta för bilentusiaster som gillar att skapa alla typer av motiv för ett brett utbud av bilar. Saker du behöver
Papper
Drafting penna
Prismacolor konstmarkörer
Svart bläck redaktionella penna
Kneaded suddgummi
Visa fler instruktioner
1

Rita en rektangel i mitten av sidan. Detta kommer att fungera som den grundläggande ramen för din polisbil design. Lägg hjulen med en cirkel i det nedre högra hörnet på ramen och en annan i det nedre vänstra hörnet av ramen. Du behöver bara lägga till två cirklar som denna design är en profil över polisbilen. Lägg en något böjd rektangel över den övre mitten av ramen för att skapa taket på polisbilen.
2

Rita framrutan med en omvänd "L" form i den vänstra sidan av taket bilen. Lägg riktlinjen för framsidan fönstret med en rektangulär form som kommer till en punkt som en triangel vid sin nedre vänstra hörnet. Lägg baksidan fönster för ditt polisbil design med en rektangel direkt till vänster om den främre sidorutan. Rita en tunn rektangel på taket av bilen för att skapa ramen för de blåljusen. Lägg dörrarna med en lodrät linje mellan de båda sidorutorna. Lägg en annan vertikal linje som kommer ner från det nedre vänstra hörnet på främre sidorutan.
3

Rita riktlinjerna för de främre strålkastarna med en lätt böjd rektangel inuti den främre vänstra sidan av ramen . Lägg ryggen bakljus med en liten fyrkantig inuti bakre högra sidan av polisbilen ram. Skapa riktlinjer för sidospeglar vy med en liten fyrkant fäst på framsidan botten framsidan fönstret. Lägg riktlinjen om strålkastarljuset på polisbilen med en triangel fäst på utsidan av den främre fönstret. Skapa dörrhandtagen med två små tillplattade, ovaler på den övre högra sidan av varje dörr.
4

Rita grillen på framsidan av polisbilen med en kvadrat fäst på insidan av framsidan av bilen precis ovanför och till vänster om strålkastarna. Rita en liten cirkel inuti varje hjul. Radera alla överlappande riktlinjer som du inte vill ha i din design.
5

Rita över hela designen med en svart tuschpenna för att göra linjerna permanent. Låt bläcket torka i fem minuter och radera penna under bläcket. Färglägg din design något sätt som du vill använda Prismacolor konstmarkörer. Traditionella färger för utformningen av en polisbil medföra en svart motorhuv, svarta däck, och röda och blå lampor på toppen av bilen. Strålkastare kan vara färgad gul och bakljus röd. Du kan lägga till din egen polis emblem genom att rita och färglägga en sköld design på den övre högra sidan av kroppen på polisbilen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/concept-cars/91535.html

Previous:
Next:

konceptbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.