Svenska Bil >> bilentusiaster >> konceptbilar >> Content

Hur Draw Konceptbilar

Låt fantasin flöda genom att rita en konceptbil. Det behöver inte överensstämma med normala regler eller traditionella mönster. Du kan använda en mängd olika former för att skapa din egen vision. Välj former som fungerar bra tillsammans för att bestämma ett tema. För exemplet i den här artikeln kommer du att bygga en konceptbil baserad kring idén om ett UFO. Notera hur alla former på denna ritning komplettera denna idé. Du kan använda den här tekniken i andra ritningar konceptbil. Saker du behöver
Pencil Svart bläck penPaperKneaded suddgummi
Visa fler instruktioner
1

För UFO formen, rita en stor, platt oval för kroppen. Bifoga en oval på toppen som är plattare i botten för tak /fönster.
2

börja lägga de grundläggande komponenterna i en bil på stora formen. Lägg hjul med två cirklar på botten av formen. Placera dessa på vänster och höger sida av formen. Lägg hjulen på den andra sidan av bilen med halvcirklar direkt framför hjulen. Addera 3

Lägg fenor på baksidan av bilen med två triangulära former. Skapa stolarna för att matcha stilen på bilen. Rita stolarna inne i toppen oval med böjda linjer som börjar gå snett till höger och sedan susa ner diagonalt till vänster. Gör dessa former smidigt så de flöde med den övergripande formen på bilen.
4

Lägg instrumentbrädan med en böjd linje på det främre hörnet av den övre ovalen. Lägg en ratt med en tunn diagonal rektangel med en cirkel fäst vid den.
5

Radera alla överlappande riktlinjer som du inte behöver längre. Ink hela ritningen. Låt bläcket torka och radera penna linjer. Du kan använda de tekniker du lärt dig här för att skapa en mångfald av konceptbilar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/concept-cars/91532.html

Previous:
Next:

konceptbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.