Svenska Bil >> bilentusiaster >> Collectible Cars >> Content

United States Automotive Hästkrafter Import Lagar

Att ta en bil in i landet från utlandet är ett sätt att få en bil som inte finns på någon återförsäljare i USA Det är något som amerikanska servicepersonal och andra som tillbringar tid utomlands gör. Inte alla bilar som köps utomlands är lagliga i USA, dock. Problem kan uppstå när bilen bryter utsläpp eller säkerhetsstandarder som ett resultat av dess höga hästkrafter. Hästkrafter och utsläppsnormer

USA National Transportation Safety Board inte har särskilda trösklar för hur mycket hästkrafter en bil kan ha och vara lagligt på vägen. Om du tar en bil med 700 hästkrafter i USA, kommer det inte bli spärrad för att ha för mycket hästkrafter --- men det får inte passera de utsläppsnormer. Utsläppsnormer fastställs av EPA och kräver användning av katalysatorer och system ljuddämpare, högre hästkrafter är svårare att sätta i EPA efterlevnad än lägre hästkrafter Addera hästkrafter och Side Impact Standards

stortraktorserien motorer var det primära sättet att få bättre prestanda i bilar genom ungefär slutet av 1980. Från 1990-talet och framåt, förbättringar i motorteknik (bränsleinsprutning som var pålitlig, högre temperatur keramik), kan lägre hästkrafter ger högpresterande bilar, och från 1990-talet och framåt, har sportbil organ blivit lättare, särskilt i Europa. NTSB kräver miniminormer för förstärkning för sidokollision att lättare europeiska bilar inte uppfyller.
Ytterligare krav varierar från staten
Övriga

krav varierar från land till staten, vilket gör en bil "Street Legal" betyder i enlighet med kraven i ditt tillstånd. Federal riktlinjer är ett minimum, och många påstår, liksom Kalifornien, har strängare normer. (Till exempel, Kaliforniens utsläppsnormer är betydligt strängare än de federala sådana.) Innan du importerar en bil, kontakta din lokala Department of Transportation och forskning gällande föreskrifter staten.
Arbetsuppgifter och införselavgifter

Importera skatter och avgifter får frångås för importerade bilar som köps av amerikanska statliga anställda och amerikanska militära personal på bilar som är avsedda för personligt bruk. I alla andra fall, dessa beror när bilen är importerad. En bil som säljs inom ett år importeras för personligt bruk kan också ha importtullar och skatter bedömas vid försäljningsstället. Eftersom bilar med höga hästkrafter kan vara dyrt, och de skatter och avgifter som fastställs av den bedömda (marknadsvärdet) på bilen, inte vad du kan ha betalat för det utomlands, kan dessa vara en otäck ekonomisk chock när de inträffar.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/collectible-cars/91489.html

Previous:
Next:

Collectible Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.