Svenska Bil >> bilentusiaster >> Collectible Cars >> Content

De delar av en Gilbarco 906 bensinpumpen

bensinpumpar har utvecklats rätt tillsammans med bilen under åren. Gilbert och Baker --- ändrats till "Gilbarco" 1929 --- konstruerade sin första bensinpump i 1910. Den använde en push-pull rörelse av ett handtag för att dra bensin från underjordiska tankar. Den Gilbarco modellen 906 placerades i bruk 1953, original pumpar och reservdelar samt restaurerade delar finns tillgängliga för 906. Pump munstycksenhet

Pumpen munstycksanordningen liknar den munstycksenhetema av idag. Den är gjord av metall och består av munstycket, vilken sätts in i bilens bensintank öppning, den hanterar du grepp, och spaken som du pressa för att styra gasflödet. Det finns i antingen mässing eller aluminium.
Munstycke Reducer

Munstycket reducering används för att anpassa olika stora slangar att passa munstycket basen. Det passar mellan slangen och munstycket.
Slang

Slangen är ansluten mellan gasutloppet på pumpen och munstycket. Det ger en väg för gasen att strömma genom. Addera Electric Datorer

Den elektriska dator mekanism är belägen i kroppen av pumpen. Det har numrerat hjul som roterar och visar kostnaden per gallon gas, hur mycket har pumpats och det totala belopp som skall betalas för gasen. Dessa kan hittas i ursprungligt skick, liksom återställd.
Färgade Computer Hjul

ursprungliga datorn hjul hade svarta siffror med en vit bakgrund. Färgade hjul finns också med röda, gula eller gröna siffror med en svart bakgrund.
Pumpytan
A ridit pumpytan

ansiktet passar över de numrerade hjul elektrisk dator och är synlig genom pumpen dörren. Utskriften på framsidan anger vad siffrorna på hjulen representerar.
Site Glas

ligger ovanför pumpen ansikte, var platsen glas utformad för att ge en bekväm visuell indikation på nivån av bränsle i gasen pumpsystem.
pumpdörren

dörren är placerad på framsidan av pumpen. Dörren är ledad för att tillåta åtkomst till insidan av pumpen för underhåll och reparation.
Pumptoppen

ett stycke pumptoppen har fördjupningar hamnar för skruvar. pumptoppen finns som en exakt kopia av originalet eller med en modifierad välvd design.
Återställ veven

reset handvev ligger på sidan av pumpen, är det används för att återställa datorn hjulen till noll och redo pumpen för nästa tankning. Replacement handtag finns i polerad krom.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/collectible-cars/91472.html

Previous:
Next:

Collectible Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.