Svenska Bil >> bilentusiaster >> Collectible Cars >> Content

Återställa en WWII jeep

Andra världskriget-eran Jeepar är klassiska stycken av krigstida maskiner och mycket önskvärda samlarobjekt. Under kriget två identiska versioner av Jeep tillverkades, en av Ford och det andra av Willys. Denna älskade SUV gick på att bli CJ, då YJ, och senare Wrangler Jeepar, som har sålts som civila fordon sedan. Återställa en WWII-era Jeep är en process för att lokalisera de väsentliga bitar i taget och skapa en fungerande bil från grunden. Lyckligtvis Internet har gjort den här processen enklare, med flera online Jeep-delar butiker där de komponenter du behöver finns. Saker du behöver
Shop verktyg
Work rymden
Visa fler instruktioner
1

Research din Jeep modell, med hjälp av någon av de online Jeep historiska platser (se Resurser). Här hittar du information om ursprunget för din bil, dess roll i striderna av 20-talet, bilder av jeep som det borde se ut och användbara länkar till boktitlar, manualer, delar återförsäljare och auktioner. Denna information kan visa sig ovärderligt under återställningen.
2

Köpa reparationshandbok specifika för din Jeep. Beställ online reparationshandboken från en bokhandlare eller Jeep specialist (se Resurser). Handboken kommer att förse dig med steg-för-steg-anvisningar om hur du ändrar eller reparera alla delar och system på din Jeep. Handböcker som denna användes under kriget för att hålla Jeepar på språng och kommer att göra detsamma för dig. Online Jeep delar lager Addera 3

Sök efter alla komponenter som är bortom reparation eller återställande på din Jeep (se Resurser). Shoppa runt och jämföra priser för att få det bästa erbjudandet, och var inte rädd för att pruta om du tror att ett pris är högt. Beställ dina mindre delar --- och, vid behov, stora delar --- på detta sätt.
4

Sök och delta i en auktion sektorns överskott (se Resurser). Här hittar föråldrade militära fordon av varierande kvalitet och ålder. Vissa är relativt oanvänd, och andra har tjänat för en livstid. Att köpa en del fordon på detta sätt kan du spara pengar och tid som du annars skulle spendera köpa varje del för sig. Ibland hittar du en bil i bättre skick än den du återställer, och detta kan ändra hela din plan.
5

Bygg din Jeep från de mekaniska hjärtat utåt. Att se allt fungerar mekaniskt och sedan går vidare till kosmetiska och nonessentials är det enklaste och mest effektiva sättet att återställa alla fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/collectible-cars/91464.html

Previous:
Next:

Collectible Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.