Svenska Bil >> bilentusiaster >> Collectible Cars >> Content

Specifikation av DB9 Sports Pack

I juli 2006 Aston Martin började erbjuda en "Sports Pack" alternativet för deras DB9 Coupe. Som ett företag med en lång historia av personliga alternativ, fokuserar Aston Martin DB9 Sports Pack på bilens fjädring och hjul design. De förändringar, men subtil, påverkar bilens köregenskaper ganska drastiskt, enligt recensioner av både Evo och TopGear. Hjulen

Det mest slående av Sports Pack förändringar är hjulen. I själva verket, de 19-tums aluminiumhjul är den enda kosmetiska ändringar görs till DB9 med Sports Pack alternativet. De lättmetallfälgar har en fem-ekrad design och väger en full 2,2 £. mindre varje än standard DB9 hjulen. Tillsatsen av titan muttrarna stöd i viktminskning.
Markfrigång

Ett skarpt öga kan märka det liten minskning av markfrigången med DB9 Sports Pack. Aston Martin sänkte DB9 med 0.236 inches i hopp om att "sänka bilens tyngdpunkt och ytterligare minska krängning samtidigt gott om markfrigång," enligt Aston Martins 2006 pressmeddelande.
fjäderkonstanter

I ett försök att skärpa kontrollen och front-end grepp, ökar DB9 Sports Pack de fjäderkonstanter i både fram och bak på bilen. Den främre fjäderkonstanten ökar med 68 procent och den bakre fjäderkonstanten ökar med 64 procent. Den främre krängningshämmare har anpassats till de nya fläderkonstanter, för att spara ytterligare vikt. Underredet

I standarden DB9
, riktar en sammansatt plastskyddet luftflöde mellan bilen och vägen. Med sport pack, är skyddet under ersättas av en aluminiumplåt som ger en strukturell styvhet på underredet. Aston Martin förklarar att det lastbärande panel motstår de "större laterala belastningar som matas in i fronten på bilen som de uppgraderade främre fjädrar och krängningshämmare."
Performance Specs

Prissatt mellan $ 165.400 och $ 174.900, lovar DB9 Sports Pack hög prestanda med sin 5935 cc, V-12 motor. Bilen ger 450 hästkrafter vid 6.000 rpm och 420 foot-pounds av vridmoment vid 5.000 rpm. Den har en påstådd 0 Till 60 mph tid på 4,9 sekunder och en toppfart på 186 mph.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/collectible-cars/91461.html

Previous:
Next:

Collectible Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.