Svenska Bil >> bilentusiaster >> Collectible Cars >> Content

Hur man målar en Rocker Cover

Den vippkontaktskyddet är en stor bit metall som täcker ventilerna på motorn på en bil för att skydda den från skräp och andra skadliga föremål eller ämnen som kan fastna eller skada motorn. Medan det huvudsakliga syftet för denna mekaniska delen är skydd, fungerar den även som en kosmetisk stycke för rocker. Måla ventilkåpan, och det gör motorn mer attraktiva söker. Saker du behöver
skruvmejsel
Färgborttagningsmedel
Paintbrush
Högtryckstvätt
Maskeringstejp
Sprayfärg
trasa
Skyddshandskar smock


Visa fler instruktioner
1

Öppna motorhuven och ta bort skruvarna runt kanten på ventilkåpan med skruvmejseln. Förvara dessa skruvar och sätt tillbaka dem till motorn när du målar den. Ta bort ventilkåpan från motorn i bilen och placera den på en trasa.
2

Applicera ett tunt lager färg stripper hela ventilkåpan med en pensel. Låt strippa för att sitta i 15 till 20 minuter så att den tar bort all gammal färg, fett och smuts som kan ha samlats på vippkontaktskyddet yta. Ta sedan bort ventilkåpan från drop trasa och spraya den med en högtryckstvätt, ta bort alla strippa tillsammans med någon gammal färg, fett och smuts. Låt ventilkåpan för att torka i solen.
3

Tape bort delar av ventilkåpa du inte vill målad med målarens maskeringstejp. Cover ventil täcker med tejp samt alla andra områden som du inte vill målade på ventilkåpan. Placera ventilkåpa tillbaka på trasa.
4

Använd en sprayfärg som fäster på metall och sprayfärg ventilkåpa helt. Applicera två till tre lager var 15 till 20 minuter för ungefär en timme. Låt det torka och kontrollera eventuella fläckar du kan ha missat. Sätt tillbaka målade vippkontaktskyddet till motorn med skruvar och skruvmejsel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/collectible-cars/91449.html

Previous:
Next:

Collectible Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.