Svenska Bil >> bilentusiaster >> Collectible Cars >> Content

Hur man lura ut en 1985 Mustang

Under åren producerat Ford flera varianter av den populära Mustang och sportbilen har många entusiastiska fans. Lura ut din 1985 Ford Mustang kommer att ge den en personlig touch av stil och pumpa mer muskler till dess hastighet och prestanda. Saker du behöver
HID lampor
bakljus täcker
Bomullsswabs
Alkohol
Fälgar
Spray Däck måla
Performance chip
Gummi fönster skopor

Visa fler instruktioner
Hur att lura ut en 1985 Mustang
1

Byt ut de gamla strålkastare lökar med HID lampor, som är högre intensitet glödlampor som ger intensiv belysning. För att göra detta, tar du helt enkelt en skruvmejsel och pop öppna strålkastaren locket. Skruva den gamla strålkastaren och skruva i den nya strålkastaren.
2

Fäst bakljus täcker för ett helt nytt utseende genom löstagning hakarna i den gamla luckan. Detta kan hittas på den övre delen av täcket. Se till att rengöra insidan del av huset med hjälp av alkohol och en bomullstuss. För att fästa den nya, klippa krokarna på den nya luckan och tryck inåt. Dessa kommer att dyka på plats.
3

Uppgradera din gamla och tråkiga fälgar till större och mer elegant och kära. Se till att plocka färg och design som kommer att accentuera temat för din Mustang. Silver legering och metall svart fälgar rekommenderas för mörk Mustang kroppen. Om budgeten är ett problem, använd krom baserade sprutlackeringsfärger att återuppliva färgen på din gamla fälgar. Att spraya dina fälgar korrekt, bör du först ta bort från din bil. Alltid fastställa gammalt papper, och peka ut någon del som du inte vill ha målat. Spraya i en vänster till höger rörelse och låt torka. Gör ett andra lager om det behövs.
4

sänka fjädringen genom att palla upp det främre området och lossar hjulet muttrarna med en skiftnyckel. Ta bort de främre hjulen och placera dig själv under bilen. Leta motorns struts och lossa bromsen slangen ansluten vid fästena för staget genom att skruva bort skruvarna med en skiftnyckel. Demontera styrningen bolt knoge nypa ansluten vid mitten av stöttan med en skiftnyckel. Dra ut hela staganordningen och skjut in det nya och samtidigt se alla skruvar är åtdragna. Flytta ut och sakta jack ner bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/collectible-cars/91430.html

Previous:
Next:

Collectible Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.