Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

1959 Corvette Sun Visor Installation

1959 års Corvette solskydd på både förar-och passagerarsidan av bilen är monterad på fönsterkarmen. Om du återställer fordonet till fabriksinställningarna, är det viktigt att ersätta de gamla solskydden på grund av deras tendens att spricka och blekna med tiden. Din Corvette var ursprungligen utrustad med solskydd om du kan se de fyra monteringshålen på insidan av vindrutan ram. Om det inte finns några hål, var bilen inte fabriken utrustad med solskydd. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
skruvmejsel
liten justerbar skiftnyckel
1959 Corvette solskydd hårdvara kit
Visa fler instruktioner
1

För in de två stiften från solskyddet monteringssats i hålen belägna vid stödänden av solskyddet. Du kommer att se dessa hål när man tittar på solskyddet från sidan. Stiften glider enkelt in i hålen. De har en platt montering hål i ena sidan.
2

Säkra låspinnen i solskyddet genom att placera en bricka på bulten och sedan sätta bulten medföljer visiret monteringssats genom hålet i toppen av solskyddet. Det finns ett hål på båda sidor av visiret, en för varje bult. Bulten är säkrad bakifrån med en liten mutter, även med monteringssats. Använd en flat skruvmejsel och en justerbar skiftnyckel för att dra åt skruven och muttern.
3

Placera den platta monteringshål av solskyddet monteringspinnar mot krom fönsterkarmen av Corvette. Du kommer att se hålen i vilka stiften är säkrade när man tittar på fönsterkarmen från förarens eller passagerarsätet.
4

in skruven genom hålet i monteringstapp och in i hålet i Corvettes fönsterramen. Använd en stjärnskruvmejsel för att fästa skruven i fönsterkarmen. Fäst den andra monteringstapp i fönsterkarmen på samma sätt och upprepa installationsprocessen för solskydd på den andra sidan av bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91134.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.