Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Det korrekta sättet att sänka suffletten på en Triumph TR6

Den TR6 är en klassisk sportbil som gjordes i England av Triumph. Den TR6 erbjuder en stor brittisk upplevelse roadster körning. Den styling har en lång front, krom stötfångare och en enkel konstruktion. En kraftfull (för sin tid) raka sexcylindriga motorn ger TR6 med stark prestation, som kombineras med en helt oberoende fjädring för smidig hantering. Den TR6 är också en cabriolet, så toppen kan lägga ner när vädret är fint. Instruktioner
en

Frigör toppen spärrarna inifrån bilen - det finns två huv spärrarna på en TR6, som ligger på den främre kanten av den övre, i vardera änden av den övre kanten av vindrutan ram . Unsnap toppen där den fäster till bilen, höger förbi den bakre kanten av dörren på båda sidor - det finns flera snaps som håller nedre kanten av den övre på plats, men endast den främsta snap på vardera sidan måste unsnapped att sänka toppen.
2

Dra överdelen upp ett par inches från toppen av vindrutan. Tryck på plast kvartsbilder mot bilen och se till att de gör en mjuk böj. Om plastfönster är böjd eller inte böjer smidigt när taket sänks, kan de bli repig eller sprucken.
3

Dra den främre kanten av den övre upp och tillbaka för att sänka det . Tryck på plast bakrutan inåt när du sänker toppen, så att fönstret inte är vikt eller har några skarpa veck.
4

Se till att sidorutorna inte är böjd eller har några vassa böjar som du sänker toppen bakom sätena. Fortsätt att sänka toppen tills den sänks helt. Tryck upp ordentligt ner bakom sätena efter att den sänks.
5

Dra upp tills den vilar mot vindrutan om du sätter upp tillbaka upp. Rada upp fyrkantiga metall dymlingar på slutet av den övre spärrarna med hålen i den övre delen av vindruteramen. Dra i handtaget på övre spärrarna så de håller upp till vindruteramen. Fäst två tryckknappar på toppen, nära dörren, på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91131.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.