Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Så här kontrollerar du VIN i en Camaro

Alla fordon tillverkade tilldelas en Vehicle Identification Number (VIN), som lämnas till Department of Transportation. Kontrollera VIN på en Camaro är en tvåfaldig process som handlar om att hitta sin plats, och sedan översätta de siffror och bokstäver som utgör VIN. Den VIN ger dig information om produktionen av Camaro, liksom tidigare skador som kan ha gjorts och tidigare ägare, och även kan hjälpa dig att avgöra värdet av Camaro. Saker du behöver
penna
Obs kort
Visa fler instruktioner
1

Titta på instrumentbrädan på förarsidan av Camaro. Leta reda på VIN nummerskylt nära vindrutan.
2

Record VIN på en anteckning kort eller papper med hjälp av en penna. Det är viktigt att se till att du spelar in VIN korrekt för att få rätt information för din Camaro.
3

Undersök första tecknet i VIN. Denna första siffra eller bokstav kommer att berätta vilket land din Camaro byggdes i. Om fordonet tillverkades i USA, kommer det första tecknet vara en "1" eller "4."
4

Undersök det andra tecknet i VIN-sekvensen, vilket kommer att ge dig information om tillverkaren eller modell av Camaro. Till exempel, om din Camaro tillverkades någon gång från 1981 till idag, ska tecknet vara ett "G" för "General Motors." Ett äldre Camaro byggdes mellan 1972 och 1979 kommer att ha en "Q" för "Sports Coupe."
5

Titta på tredje VIN karaktär. Denna karaktär representerar division för tillverkning. En tillfället gjorde Camaro kommer att ha en "1" för denna karaktär, vilket indikerar "Chevrolet."
6

Undersök fjärde till åttonde tecknet i VIN numret. Denna sekvens av tecken identifierar kroppen stil (fjärde tecknet), "Camaro" fordon (femte tecknet), kropp stil (sjätte tecknet) såsom en två-dörrars halvkombi, typ av fasthållningsanordning (sjunde tecknet) och typ av motor fordonet (åttonde tecknet).
7

Titta på nionde och tionde tecken i VIN-nummer. Den nionde VIN tecken används för att samla information om den ursprungliga ägaren av fordonet och kallas kontrollsiffra, medan den tionde bestämmer årsmodell.
8

Undersök 11th genom 17th tecken i VIN . Karaktär 11 kommer att berätta vad fabriken tillverkade bilen. Tecken 12 till 17 användes för att skilja din Camaro från andra bilar som tillverkades på fabriken samtidigt Camaro byggdes.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91117.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.