Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Bakre Glas Installation i en 1972 Corvette

C3 versionen av Chevrolet Corvette producerades mellan åren 1968 och 1982. Tidiga versioner av C3 kupéer var utrustade med en löstagbar bakre glaspanel. Detta gav bilen en utomhus känsla när takpaneler avlägsnades. Den avtagbara bakruta funktionen upphörde 1973. Eftermarknaden kit finns att konvertera senare modeller en avtagbar bakruta funktion för 1973 till 1977 modeller. Använd dessa steg för att ta bort och montera den bakre glasskivan i 1972 Corvette. Instruktioner
1

Öppna luckan och fäll tillbaka den övre delen av båda framsätena för att få tillgång till bakrutan.
2

Notice två fönster spärrarna på toppen av bakrutan ram på varje sida. Ta tag i handtaget på baksidan av låset och bestämt dra den mot dig tills den släpper. Upprepa processen på andra sidan.
3

tag i kanten på fönsterkarmen med fingrarna och dra försiktigt ut det mot dig från toppen tills det släpper från tätningen. Dra fönstret ut och bort från öppningen.
4

Skjut fönstret till säker lagring rack placerad i det bakre utrymmet för att undvika brott.
5

Installera fönster glas tillbaka genom att placera den i den bakre öppningen inifrån bilen. Placera den nedre kanten först och därefter den övre. Håll det jämnt mot gjutningen.
6

tag i fönstret spärren och tryck fast den bakåt mot fönstret tills den låses på plats. Upprepa processen med den andra spärren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91109.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.