Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur ta reda på vad Year My Classic Mustang är

Även Mustangs har behållit sitt ursprungliga ändamål genom åren som är en relativt prisvärd , sportig bil , de flesta entusiaster är överens om att de tidigaste åren av Mustangs är de mest önskvärda . Rimliga priser och lättillgängliga reservdelar för 1965 till 1973 klassiska Mustang gör dessa bilar ett populärt val för ägarna . Att veta det rätta året för din Mustang är nödvändig vid beställning av reservdelar eller att bestämma värdet . Även med klassisk Mustangs , kan skillnaden på ett års modell innebära tusentals dollar av skillnaden i värde . Instruktioner
1

Öppna förardörren och lokalisera typskylt på dörrkarmen med två nitar . Leta garantin numret - även känd som fordonets identifieringsnummer - tryckt på den övre vänstra sidan av plattan . Hoppa över detta steg om typskylten saknas eller garantin numret är oläslig .
2

Öppna huven . Leta garantin numret tryckt i toppen av förarsidan inner fender . Leta garantin numret på passagerarsidan av instrumentbrädan synligt genom vindrutan från utsidan av bilen på 1968 modellerna . Kontrollera förarens sida av instrumentpanelen på samma sätt på 1969 och upp modeller .
3

Beakta det första tecknet i garantin numret för att bestämma året av bilen , med en 5 är en 1965 modell och så vidare . Observera att 1970 modeller indikeras med en nolla som första siffra i garantin numret .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91105.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.