Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man bygger Veteranbilar

Människor är fascinerad av gamla bilar. Oavsett orsaken, det finns en viss dragning för många människor att återuppbygga en auto från det förflutna. Oavsett om din passion är gamla Ford lastbilar, Chevrolet muskel bilar, eller tidiga jeepar modellen finns ett antal steg som du kan följa för att återställa bilen av dina drömmar. Saker du behöver
kompressionsmätare Eftermarknad avgassystem
spackel
Glasfiber
Sandpapper
nya hjul
Nya däck
Nya radio
Nya högtalare

Visa fler instruktioner
1

Bestäm vilken grad du vill återställa bilen. Vill du helt enkelt vill göra bilen vägen värdig, är du mer intresserad av en fullständig, kropp-off restaurering, eller någonstans mittemellan? Var och en av dessa alternativ är förknippat med vissa fördelar och nackdelar. En fullständig restaurering kan vara extremt dyrt, men kommer att producera en bil som är värd en hel del pengar och kommer att fortsätta att öka i värde. En mer kostnadseffektiv metod är att bara reparera eller byta ut de komponenter som du behöver för att dyka bilen.
2

Adress motorn. Utan en pålitlig motor, är en bil värdelös. Bestäm om du kan bara fräscha upp motorn med en ny förgasare och intag, eller om du behöver ta bort motorn och bygga upp det. Använd en kompressionsmätare att bestämma den relativa kvaliteten på din motor. Varje cylinder bör ha 140-160 pounds av kompression och inte mer än tio procent variation mellan cylindrarna.
3 Om du har en hög hästkrafter motor, kan du behöva köpa en tung transmission.

Analysera överföringen. Har flytta bilen genom alla växlarna ordentligt? Om så är fallet, rengör överföring och ändra fluiden. Om överföringen inte flytta genom varje växel utan problem, måste du ta bort den och ha en överföring butiken återuppbygga det.
4 Ju större diameter på röret, desto starkare avgaserna blir.

Installera eftermarknaden avgaserna. En av de mest uttalade toner av kreativitet i en bil restaurering projekt är valet av avgaserna. Tonen i ditt avgassystem, aggressiv eller fyllig, kommer att diktera prestanda och hur människor uppfattar din bil.
5 Större däck tenderar att göra en bil ser starka medan mindre däck är tänkt som sportigare.

Byt hjul och däck. Välj en design för dina hjul som matchar den övergripande utseendet på din bil. Likaså par höjden och proportionell bredd på däcken med hjulen och hållning bilen.
6

Byt ut spruckna eller skadade glas.
7

Reparera eller byt skadade kroppsdelar. Om kostnaden inte är ett problem, köpa nya plåtdetaljer kroppen att ersätta gamla, korroderade och kära. Om däremot, är kostnaden en fråga, använder spackel, glasfiber, och sandpapper för att reparera skadade paneler.
8

Ta bort alla emblem och dekaler från bilen. Sand den med fint sandpapper till förberedelse för målning.
9

Måla bilen. Detta är kanske en av de mest avgörande valen i hela återställningen. Välj en färg som matchar din vision för bilen.
10

Reparera eller byt ut slitna eller skadade inre delar som säten, paneler sparka, eller konsoler.
11

Installera en ny radio och högtalare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91096.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.