Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man bygger en 1964 Mustang Street Rod

Kärnan i en gata stav är långt ifrån bara dess förmåga att passera andra bilar med lätthet. En gata rod är en bil som inte nödvändigtvis måste visa sig för någon. Det är en bil byggd med stil och exemplifierar det bästa fordonsindustrin arkitektur som var, och är, tillgängligt. Kort sagt, är en gata stav den perfekta blandningen av gammalt och nytt, att skapa en levande, rolig att köra bil, och få om några bilar är mer attraktiva som gatastänger än 1964-1970 Mustangs. Saker du behöver
Automotive jack
Jack står
3/8-tums enhet socket uppsättning
Lug Suspension skiftnyckel
sänkningssats
Byte stötdämpare
Uppgraderad anti-sway barer
18-tums aluminiumfälgar med sportdäck
Billet grill
Visa fler instruktioner
1

Jack upp Mustang och stödja ram med pallbockar. Ta bort hjulen och däck med rörtång.
2

Installera suspension sänkningssats på fram och bak på bilen. Det är bäst när man installerar en sänkning kit för att också installera stötdämpare som matchas till fordonets nya körhöjden. En sänkt fjädring gör att bilen att ha en lägre tyngdpunkt, vilket förbättrar Mustang hantering.
3

tillbaka den främre och bakre anti-vingla barer med tunga enheter som är tillgängliga i byggsats. Kontrollera att satsen innehåller polyuretan, snarare än gummibussningar för lång livslängd och bättre komfort vid hantering.
4

Installera överdimensionerade aluminiumfälgar och däck när sänkt fjädring kit har installerats. Den perfekta gatastång markfrigång uppnås när toppen av däcket är även med den övre bågen av hjulet väl utan däcket gnugga på inre eller yttre fender. 1964 Mustang kommer att möjliggöra för 18 tums fälgar och däck utan att gnugga.
5

bort bilens stock grill och bult i en ersättare aluminium billet grill på sin plats. Den aluminium billet ska matcha hjulen för bästa street rod effekt. Många billet grillar kommer att installera genom att helt enkelt skjuta grillen på plats över den befintliga grillen och sedan inifrån motorrummet, skjut en hållarklämman över skruvarna och sedan dra åt skruvarna.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91093.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.