Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur till Mount Speglar på en 53 Chevy Truck

En '53 Chevy truck är en klassisk lastbil som ursprungligen kom med inga speglar, eller en spegel enbart på förarens sida av fordonet. För att göra trucken drivas med inspektion regler som kräver två speglar på varje fordon, måste du montera nya speglar på passagerarsidan och förarsidan av bilen. Montering speglarna är en enkel process som tar några verktyg. Den svåraste delen är att borra genom metallen att installera bultar för spegeln. Saker du behöver
Skruvmejsel
Borr med perforering av metall bit
Ögonskydd
Wrench
Liten brytjärnet
Visa fler instruktioner
passagerarsidan
1

bort allt från handskfacket. Skjut de två sidorna av handskfacket tills de små stiften hindrar dörren från att svänga fritt poppa ur sina hålor. Leta reda på skruvarna som håller handskfacket på plats. Ta bort dem med en stjärnskruvmejsel och dra försiktigt handskfacket bort från instrumentbrädan.
2

Skruva av kåpan plattan ligger på höger fordonets vägg, utsätta plåten för utsidan av trucken . Det finns flera stämplade områden på metallen där du kan borra genom metallen och installera spegeln.
3

Rikta spegelhuset med den stämplade delen av panelen och borra genom hålen. Skjut bultarna genom spegelhuset och panelen och använd en skiftnyckel för att skruva dem på plats på insidan av fordonet.
Förarsidan
4

Öppna luckan och rulla ner rutan. Hitta det lilla plast bit på insidan av dörrkarmen. Använd en liten pry bar för att ta bort denna plastbit från dörren. Ta bort alla andra plast weatherstripping från dörren så att metallen exponeras.
5

borra genom metallen där du vill att spegeln bultarna för att fästa. Använd skyddsglasögon vid borrning.
6

Håll spegeln mot dörrkarmen och skjut bultarna genom hålet. Dra åt bultarna med en skiftnyckel och ersätta den plastbiten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91091.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.