Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man installerar en Rochester förgasare

När du installerar en Rochester förgasare, ett par viktiga steg är att se till att bultarna inte är för hårt och en ny montering packning används. Om skruvarna är för hårt, kan basen varp. Monteringen packningen tjänar flera syften. Det tätar basen av förgasaren och förhindrar vakuum läckor, och fungerar också som en isolator som förhindrar att bensinen inuti förgasaren flyta skålen från percolating grund motorns värme. Om bensinen kokar, kommer motorn inte att starta på grund av bensinångor lås. Saker du behöver
Packning skrapa
Wrench set
Skruvmejselsats
Visa fler instruktioner
1

Skrapa och rengör den gamla packningen från monteringsytorna med en packning skrapa. Kontrollera att det inte finns några rester kvar innan du installerar den nya monteringen packningen på motorn. Montera den nya packningen över monteringsnitarna, sedan sitta i Rochester förgasaren på plats.
2

Starta alla muttrar på varje av de fyra bultarna. Dra inte dem en i taget. Snarare snug ner dem jämnt genom att arbeta i ett "X"-mönster. Var försiktig med att inte dra åt muttrarna, dock, men se till att de är säkra att förhindra vakuum läckor.
3

Installera alla vakuumslangar och linjer. Dra ledningarna med en skiftnyckel och installera bränslematningsledningen som normalt passar framför förgasaren. Dra inte bränsleledningen och gängorna. Lätt snug den på plats. Montera gasreglage koppling som löper från gaspedalen till förgasaren. Plug in eller anslut choke.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91088.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.