Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man skräddarsy 1970 Bilar med skisser

För många bil samlare och entusiaster, representerade 1970 den gyllene eran av amerikanska bilar. Innan utländska biltillverkare tog över marknaden och allmänheten blev miljömedvetna, var bilar stora och högljudda. Tillverkare som General Motors, Ford och Chrysler kontrollerade bilindustrin med olika modeller populära under hela årtiondet. För dem som vill återta den tiden, inte leta längre än en anpassad skiss av din favorit 1970 fordon. Saker du behöver
Färgpennor
skissblock
Automobile bilder
Visa fler instruktioner
1

Titta igenom möjliga 1970 fordonstillverkare och modeller med hjälp av Google eller en sökmotor på ditt eget val. Möjligheter inkluderar, men är inte begränsade till, Ford Mustang eller Falcon, Chevy Nova eller Chevelle och Dodge Charger.
2

Bestäm vilken bil du vill rita. Välj en bil som har massor av bilder som finns på Internet eller i boken Super 70s:. Bilar av Disco årtiondet så att du har något att arbeta från
3

Skriv ut och ställa upp några verkliga bilder och andra konstnärliga återgivningar av bilen i ditt val. Skapa en arbetsstation med gott om plats för din skiss bok och hur många färgpennor du vill använda.
4

Öva skissa enskilda delar av bilen. Fokusera på de specifika aspekter som gör att fordonet klassiska och unika. I vissa fall kan det vara formen på den främre änden, en stjärtfenan eller bredden av taket och kroppen.
5

Välj vilken vinkel att göra en fullständig skiss av. En partiell front /side view bör belysa den främre änden av fordonet så att tittarna kan känna igen den. Inkludera anpassade objekt som en spoiler, stora hjul och dekorativa arbeten måla med lågor.
6

Slutför en skiss ditt innehåll med och rulla upp det i att använda typiska färger av eran. Tänk på att inte så många färger var tillgänglig för biltillverkare på 70-talet och en del av dem som fanns tillgängliga skulle anses fult idag. Välj en grundfärg som rött, blått eller ljusblått, svart, gul eller orange.
7

Shade i de yttre delarna av din skiss för att skapa en bakgrund för fordonet. Beroende på vinkeln och storleken på din bil, kan du inkludera en motorväg eller helt enkelt några träd och moln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91077.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.