Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man använder en Porsche 914 Handbroms

Porsche introducerade 914 1969. Bilen var utformad för att fylla det tomrum som lämnats av den åldrande Karmann-Ghia, och Sport erbjuder bilentusiaster en billig version av Porsche Engineering. Den tvåsitsiga 914 har främre och bakre skivbromsar. En bromshandtaget mellan sätena driver parkeringsbromsen med hjälp av en kabel. Du kan bli bekant med driften av Porsche 914 handbromsen på några minuter. Instruktioner
1

sitta i 914: s förarsätet. Ta tag i vadderade slutet av bromshandtaget med din högra hand. Ta tag i spaken med vänster hand på högerstyrda modeller.
2

Dra spaken långsamt tills du hör det första klicket. Fjäderbelastade kuggar inuti axeln pop på plats som spaken lyfts, hålla spak intill denna inställning.
3

Fortsätt att greppa spaken och sätta tummen på avtryckaren vid den främre änden av hävarmen. Lyft spaken något och tryck in avtryckaren med tummen. Sänk för hand medan du håller avtryckaren med tummen.
4

Flytta tummen upp avtryckaren. Lyft spaken genom en serie klick tills det tar stopp. Detta ingrepp parkeringsbromsen.
5

Lyft spaken något och tryck in avtryckaren helt med tummen. Fortsätt att trycka på knappen och sänk spaken hela vägen för att lossa parkeringsbromsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91076.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.