Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur man installerar ett Front Sway Bar på en '68 Camaro

Den främre krängningshämmare på 1968 Camaro hjälper till att inte bara hålla bilen stabil i svängar, men även i landsvägskörning också, hjälpa till att hålla bilen under kontroll under filbyten samt manövrar nödsituationer. Beståndet krängningshämmare med på 1968 Camaro var bra för sin tid, men uppgradera ditt lager bar front gungning genom att installera en tung bar plikt gungning med polyuretan bussningar kommer att avsevärt förbättra hanteringen av din klassiska Camaro. Saker du behöver
Automotive jack
Jack står
1/2-tums socket set
Visa fler instruktioner
1

Jack upp framsidan av bil och stödja ram med pallbockar. Från bilens undersida, kommer du att se den främre krängningshämmaren fäst vid ram och fjädring med fyra fästpunkter.
2

Unbolt två gummibussningar från ramen av Camaro, sedan skruva isär krängningshämmaren konsol, vilken är nära den främre fjädern på vardera sidan av bilen. Ta ut krängningshämmaren spacer också, eftersom dessa kommer också att ersättas. Den gamla krängningshämmare kan nu tas bort från bilen.
3

Installera polyuretan bussningar, distanser, och bussningar spacer på den nya krängningshämmaren innan du försöker installera den krängningshämmare på bilen .
4

Montera vingla Länkfältet ände i fästet, och sedan skruva ner dem. Skruva de två mittre bussningarna på plats på ramen på bilen. Hålen som används av de gamla bussningarna kommer att matcha de nya bussningarna.
5

Sänk bilen till marken och provköra Camaro att få en känsla för den nya attraktionen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/91075.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.