Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Var hitta en manuell växellåda för 1966 Fairlane

Ford Fairlane är en klassisk muskelbil, omgjorda 1966, var GT-modellen den första att erbjuda manuell växling. Alla modeller tillverkade efter detta skapades som GTAs, automatisk-växellåda version av Fairlane. Denna vintage bilens effekt kan lätt jämföras med en 1966 Chevelle SS396, på grund av sin manuella växellåda. För din Fairlane maximala prestanda, se till att leta efter överföringen som passar bilens VIN-nummer och den tid då det skapades. Identifiera dina Fairlane
Hitta dina VIN-nummer.

Leta efter VIN-nummer på din Ford, det ska vara belägen i ett av tre ställen. Den första kommer att vara på toppen av kylaren core stöd, de andra två är på de övre förkläden under framskärmen. De VIN-nummer kommer att stämplas med en stjärna, och alla av dem kommer att vara identiska.
Bildelsaffärer
Shoppa runt.

Shoppa runt för överföring du letar efter, ofta kommer att lösa för den första du hittar lämnar dig sårbar för lurendrejare. Ett avgiftsfritt telefonnummer till en bildelar butik kommer att komma igång, tillgängliga via AutoPartsFair.com. Eftersom alla inte bor i samma område, måste du hitta bildelar butiker som är mest bekvämt för dig. När du kontaktar dessa butiker, aldrig ge numret till ditt kreditkort tills du är redo att köpa dina delar och har fått all information om det aktuella lagret.
Web Search

göra samtal och söka de platser grundligt för att hitta det du behöver.

Håll ditt VIN-nummer händig, och även vet märke och modell av bil du äger. Hemmings.com, TheFind.com och AutoPartsFair.com har alla 1966 Fairlane manuell växellåda finns och kommer att ge dig så mycket närmare att hitta bilens växellåda. Dessa webbplatser erbjuder en mängd olika sätt att hitta din sändning, via leverantörer, enligt belägenhet eller genom pris, och alla är godkända av Better Business Bureau. Diligence är nyckeln, varje webbplats är olika, så var uppmärksam på vad de erbjuder och vad de ber om. De har alla siffror som anges och kan nås via telefon, post eller e-post.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90819.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.