Svenska Bil >> bilentusiaster >> Classic Cars >> Content

Hur hitta gamla bildelar i Tulsa

Fett apor förenar! Fastställande upp en klassisk bil eller antika skatten är ett givande och utmanande strävan. Inte bara du behöver know-how, men ingenting kan göras om du inte kan hitta de verktyg och delar du behöver. Nätverk med andra bilentusiaster är det bästa sättet att hitta seriösa leverantörer bil del, men om du behöver något riktigt obskyra, kan sökningen behöva ta dig i flera riktningar. Tålamod och personliga kontakter är oftast vad som krävs för att slutföra projektet. Att hitta delar i Tulsa är inte annorlunda. Det finns många ställen lokalt att annonsera bildelar för din bil, så hoppa i bilen eller gå online för att hitta den svårfångade del som kommer att slutföra projektet. Här är några ställen att börja. Saker du behöver
Transport till skräp varv och delar butik
dator med internetuppkoppling
utåtriktad personlighet
Visa fler instruktioner
1

Gå till Muscle Car Delar för att hitta både nya och gamla delar för att återställa dina 1960 eller 70s Camaro eller Chevelle. I branschen sedan mitten av 1960-talet, killarna på delar muskelbil har gott om råd om det behövs, eller kan koppla upp dig med tjänsten till din klassiska bil om jobbet är alldeles för stor. Ring dem på 918-664-1967 för vägbeskrivning och information.
2

Head ut till Rolling Art 15901 E Pine St att hitta delar till din antika bil eller klassiska fordon. Ring dem på 918-437-9302 och de kan fylla dig om vad de har tillgängligt för ditt märke och modell och kan hjälpa dig med att göra arbetet där.
3

Kolla in det lokala Craigslist (se Resurser) för dina gamla bildelar. Craigs lista kommer att ge dig några alternativ och sätta dig i kontakt med lokala privata ägare som kan ha den udda delen för din Nova eller modell T.
4

Titta genom lokala platsannonser på Kijiji (se Resurser) . Kijiji är en fri sekretessbelagda webbplats likt Craigs lista och har massor av möjliga anslutningar för den som söker gamla bildelar. Oavsett om du behöver en vindruta för din Jeep eller en strålkastare för din klassiska Jaguaren, kan du ha lite tur att hitta dina delar på nätet.
5

Gå med i en bil klubb. Bil klubbar tillåter ägare av speciella märken eller modeller att gå samman och dela sin kärlek och kunskap med varandra. Detta är en utmärkt plats att nätverka och knyta kontakter som kan hjälpa dig att hitta den svårfångade strålkastare eller dörrpanelen du behöver. Det är en tisdag natt kryssning på 71st och Highway 169 på Fuddruckers så markera din kalender.
6

Gå en online bil entusiast forum. Skriv bara in märke och modell av intresse och du hittar massor av andra fett apor där ute som skulle älska att prata bilar och koppla upp dig med delar eller lokala junkyards du kanske kan göra några skattjakt i. Veta människor som delar dina passioner är alltid det bästa sättet att hitta det du behöver och göra de kopplingar som kan hjälpa dig att få saker gjorda. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/classic-cars/90321.html

Previous:
Next:

Classic Cars

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.