Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Hur man går Gumball 3000

Gumball 3000 är ett årligt 3.000 mile road rally som tar sitt namn från 1976 filmen "The Gumball Rally." Grundades 1999 av förre racerföraren Maximillion Cooper, tar rallyt en annan kurs varje år på allmänna vägar, och innehåller över 100 aktörer i två-manna lag, körning med hög prestanda, klassiska eller anmärkningsvärda bilar och fordon. Rallyt beskrivs som en "road äventyr" och inte en ras av arrangörerna, och det finns inga priser för kommande först. Saker du behöver
Anmälningsavgift
Teammate
Vehicle
Visa fler instruktioner
1

Välj ditt fordon för Gumball 3000. De flesta aktörer väljer högpresterande eller klassiska fordon - tidigare deltagare har kört vintage Jaguar sportbilar, hög Ferraris prestanda och lyxiga Rolls Royces. Andra väljer fordon som är särskilt tydlig eller anmärkningsvärt -. Tidigare år har dessa inkluderat en van glass, en Citreon 2CV och en brittisk polisbil
2

Fyll i ansökningsformuläret på www.gumball3000 . com. Du kommer att behöva att behöva lämna alla dina personliga uppgifter, plus uppgifter om den bil du planerar att köra i rally. Det finns också en avdelning på hemsidan ansökan om personliga kommentarer, där du ska ange specifika skäl för att ange Gumball 3000 - inklusive någon välgörenhet eller leda till att du kommer att stödja under händelsen. Under 2009 Gumball 3000 stödde Wounded Warriors projektet.
3

Betala din entré. Detta kan variera från år till år, och detaljer finns på Gumball 3000 hemsida. År 2008 var posten avgiften $ 120.000. Under 2011 var det $ 50.000. Anmälningsavgiften betalas i brittiska pounds sterling vid nuvarande växelkurs.
4

Resor till starten av Gumball 3000. Du kommer att behöva transportera dig själv och din bil, och se till att du har slutfört alla nödvändiga pappersarbetet som krävs för att köra lagligt där. Detta inkluderar att ha giltigt tillstånd att köra i alla länder med i Gumball 3000 vägen, plus ha giltig försäkring och licensiering för din bil. Normalt utländska fordon kan vara försäkrad för att köra utomlands med ett inhemskt försäkringsbolag, och de flesta länder tillåter registrerade utländska fordon som tillfälligt köras på vägarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100502.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.