Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Hur man söker Car Sponsring

Prestanda bilar och lastbilar kräver ägarna att investera en betydande summa pengar och tid i deras byggnad och underhåll. Dessa fordon är ofta dyra att driva och att konkurrera med i bilen visar och händelser racing. Sponsring kan hjälpa subventionera kostnaderna för att äga och driva en högpresterande fordon. Att hitta rätt sponsor kan hjälpa en fordonsägare med kostnader och hjälpa sponsorn att fånga uppmärksamheten hos potentiella kunder. Instruktioner
1

Bestäm vilken typ av företag skulle sponsra ditt fordon. Företag där du har en aktiv relation är bra kandidater för sponsring. Delar butiker, auto butiker mekaniker, butiker kropp och lokala företag är alla goda kandidater för sponsring.
2

Bestäm vilken typ av sponsring skulle vara mest lämplig för din bil. Se till att uppmärksamma de regler som skulle påverka din förmåga att sätta sponsor dekaler eller etiketter på din bil. Addera 3

Komponera ett officiellt brev att presentera för sponsorer, begär de sponsrar din bil . Brevet ska förklara vem du är, innehåller specifik information om ditt fordon och vilken typ av sponsring du söker. Till exempel ange om du letar efter sponsorer för att betala din bil avgifter show posten eller ge rabatterade delar eller tjänster för ditt fordon. Förklara vad du skulle erbjuda sponsorerna i utbyte mot deras stöd (reklam på bilen, skyltar vid bilen visar). Ge kontaktinformation tillsammans med brevet.
4

Skicka eller leverera brev till potentiella sponsorer. Om potentiella sponsorer är lokal, är det bäst att tala personligen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100498.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.