Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Hur man installerar underredet neon för bilar

underredet neon är en "hip" sätt att göra din bil stå ut med på en bilutställning. Genom att fästa rören som innehåller förtunnade neon eller andra gaser på undersidan av din bil, kan du enkelt skapa ett färgat sken under bilen. Installera underredet neonljus är en ganska enkel process som bara tar cirka två timmar. Majoriteten av de produkter som krävs för installationen kan enkelt köpas på din lokala järnaffär. Saker du behöver
Neon slang
Gummi klämmor
Transformer blocket
Marker
Jack står
Ordet jack
Borr
Skruvar
Säkring
Elektriska ledningar
Visa fler instruktioner
1

Höj din bil på pallbockar, tills det är tillräckligt högt för att du kan arbeta bekvämt.
2

Förbered att montera underredet neon under din bil. Med en markör, visar var på chassit du ska borra hål för att montera dina tuber. Montera de längre rören på sidorna, och de kortare i fram-och baksidan. Var noga med att hålla rören klara av särskilt varma platser och avgasrör. Addera 3

Använd en borr skapar hålen på chassit på din bil. Placera cirkulära klämmor runt dina neonrör, och köra skruvar genom klämmorna och i hålen för att hålla dina neonrör på plats.
4

Wire neon röret till transformatorn blocket. Wire röda trådarna på slangen till röda trådarna på transformatorn, och svarta trådarna på slangen till svarta transformator trådar, tills endast två terminaler på transformatorn blocket (en positiv, en negativ) har inte kablar anslutna till dem.

5

pluspolen från transformatorn till en säkring. Anslut säkringen till den positiva polen på bilbatteriet. Anslut minuspolen på säkringen till den negativa batteripolen. Du är klar ledningar din transformator, och dina lampor ska tändas när du startar bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100496.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.