Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Lokala Car Show i Virginia

En chans att njuta av glans krom, lukten av polerat läder och synen av ett monster motor redo att vråla är bara några saker som ger auto entusiaster till bilen visar. Naturligtvis bilshows erbjuder mer än bara en massa fina bilar, de som besöker utställningar i Virginia kan också ta del av mat, dryck och även historiska turer när inte beskäftighet över en vintage cruiser. Årliga York High School Falcons Car Show

De som vill kombinera sin passion för bilar med stödjande en god sak kan göra det på ordinarie York High School Falcons Car Show. Den årliga evenemanget hålls för att samla in pengar till efter-prom party för pensionärer på York High School, vilket ger dem en möjlighet att ha kul i en chaperoned, drog-och alkoholfritt evenemang. Föreställningen är gratis för besökare och har 19 klasser av fordon, inklusive motorcyklar, lastbilar och bilar. Mer än 50 utmärkelser presenteras till de bästa utmanare i kategorier som "folkets val" och "Best in Show". Showen hålls årligen i mars.
Årliga Litteraturhistoria Lee Hall

med allt från antika bilar sällan sett på dagens vägar till framkant bilar i morgon, den årliga Litteraturhistoria Lee Hall räkningar själv öppna så att "alla gör, modeller och år av fordon." Showen erbjuder besökarna fri entré och parkering, samt en möjlighet att köpa mat och dryck när miljöprövningens ut hjul, motorer och interiörer. Showen gör också historia buffs att delta i diskonterade turer i Lee Hall, en bevarad Antebellum herrgård med antik-fyllda rum inredda i en traditionell viktoriansk stil. Inkomster från showen, som omfattar 30 priser i olika kategorier, går att återställa gården. De första 100 deltagare att registrera kommer att behandlas på en gratis lunch, väskor behandla och en instrumentpanel plakett. Evenemanget äger rum årligen i början av augusti.
Gloucester Daffodil Festival Car Show

Fans av äldre bilar kan ta en tur till det förflutna på Gloucester påsklilja Festival Car Show, som hölls i mars och presenteras av Mellanöstern Cruisers halvön Classic, en klubb för vintage auto entusiaster. Mässan äger rum i Gloucester länet och endast accepterar poster från 60 bilar, som alla ska ha tillverkats före 1985. Föreställningen är en del av den större Daffodil Festival, som sprider ut sig över flera dagar i slutet av mars och har allt från turer till mat och uppträdanden av lokala artister. Bilen show erbjuder besökarna ett lotteri och presenterar aktörer utmärkelser i olika kategorier innan han avslutade med en kryssning ned Gloucester viktigaste dra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100492.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.