Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Southwest Florida Halloween Car Shows

Southwest Florida har en rad olika evenemang under hela året som lockar lokalbefolkning och turister. Längs kusten och inlandet finns det många städer som är kända för att vara värd främsta evenemang och rolig underhållning. Det finns en serie av Halloween bil visar årligen i sydvästra Florida. Bilen visar tillhandahålla högkvalitativa tävlingar och roliga atmosfär med en Halloween-tema. Peace River Car Club Halloween Car Show

Peace River Car Club är värd en årlig Halloween bilutställning avsedd för vuxna, samt barn. Hot Rod och restaurering hemsida nämner att händelsen är gratis för allmänheten. Bilen Show hålls i Punta Gorda, Florida, på lördagen innan Halloween. Händelsen har en långsam dragrace, liksom bilen döma och troféer. Det finns ett liveband, fri mat och dörrpris. Barnen uppmuntras att fira Halloween genom att komma klädd i en kostym. Varje barn som bär en dräkt får en gratis goodie bag med små leksaker och godis.
Festivaler av hastighet Fall Car Show

Festival of Speed ​​arrangerar årligen en bil visar i oktober inriktad seriösa bilentusiaster. Under 2011 händelsen är planerad att hållas på Ritz Carlton Hotel i Orlando den 9 oktober. Den huvudsakliga webbplats nämner att händelsen är utformad för att locka gäster från sydväst och centrala Florida för en helg av lyx och bilar. Vintage och nyare bilar kommer att visas hela helgen. Besökarna kommer också njuta av en levande modevisning, levande jazzmusik, vinprovning och mat.
Southwest Florida Corvette Club Halloween Spectacular

Southwest Florida Corvette Club är värd en Halloween bilutställning varje år i Ft. Myers, Florida. Den Halloween Spectacular är planerad till 29 oktober 2011. Florida Hot Rods och Hogs hemsida säger att det kommer att finnas en domare som kommer att presentera 125 troféer. Det finns en $ 20 registreringsavgift, samt en $ 25 avgift på dagen för bilen visar. Särskilda priser kommer att ges till de bästa fordon och individer som är inredda i kreativa Halloween teman och kostymer. Det finns levande musik, dörrpris, ett lotteri och ett urval av livsmedel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100491.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.