Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Bil Shows i Milwaukee, Wisconsin

Bil visar i Milwaukee området kommer i alla former och storlekar. Vissa är små händelser pålagda vid lokala klubbar medan andra är professionellt planerade och höll i kongresscenter. Vissa erbjuder fri entré för åskådare, men alla har en avgift för ägare som vill ställa ut. Typiskt, kommer händelsen att bidra åtminstone en del av arvodet till en lokal välgörenhetsorganisation. Greater Milwaukee Auto Show

Automobile Dealers Association of Mega Milwaukee sätter på Greater Milwaukee Auto Show. Det är en nio-dagars evenemanget från och med februari till mars på Frontier Airlines Center. Deltagare kan se bilarna förstahandsinformation och lära sig om nya tekniska lösningar.
World of Wheels

World of Wheels är en del av Championship bilsalonger anpassad serie show bil och är pålagt vid Manheim Milwaukee auto auktioner. Denna show hålls vid Wisconsin Expo Center at State Fair Park i februari. Händelsen inbegriper paneler, instruktions sessioner och auktioner välgörenhet. Underhållningen inkluderar tävlingar för utställda fordon, gäster kändis och levande musik.
MAVWC Volksfest

Milwaukee Area Volkswagen Club är en ideell organisation för Volkswagen entusiaster. Klubben är värd Volksfest i juni som en endags bilutställning på Concours Motors. Inträdet är gratis för åskådarna medan registrering för utställare är $ 10, från och med 2011. Alla medel doneras till barnsjukhuset i Wisconsin. Showen innehåller tävlingar för utställda bilar, lotterier, musik, mat och auktioner.
Original Memories Car Show

Original Memories Car Club arrangerar årligen en bil show i juli på Scottys Bar & Pizza. Som av 2011, kan personer som är intresserade av att ställa ut betala $ 8,50 i förväg och få en gratis T-shirt eller vänta tills dagen av showen och betala $ 10. Medlen gynna barnsjukhuset i Wisconsin. Showen innehåller en Best in Show utmärkelsen bedöms av barnen från barnsjukhuset. Addera Milwaukee Masterpiece

Milwaukee Masterpiece är en tvådagars bilmässan hölls i Veterans Park i augusti med en klubba dag den första dagen och Concours d'Elegance på den andra dagen. Den Concours D'Elegance firar konsten och historien om bilar med utställare från hela USA och en del från Europa. Club Day är värd hundratals fordon från bil-och mc klubbar hela Mellanvästern. Som av 2011, är inträde i förskott för en dag passerar $ 10 medan två-dagars pass kostar $ 15. Biljetter köpte dagen av evenemanget är $ 15 för en dag och $ 20 för båda dagarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100482.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.