Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Old Car Show i Florida

Florida är känd inte bara för sina vackra stränder och väder, men även för det breda utbudet av bilen visar som är värd det varje år. Om du befinner dig i den sydöstra delen av USA, tar lite tid från ditt schema för att besöka en av statens många gamla bil visar och festivaler. Årlig Mustang och Ford Roundup

Held i Orlando, Florida, är den årliga Mustang och Ford Roundup en sedan länge etablerad bilutställning som inleddes 1988 och visar alla märken och modeller av Ford-fordon, kommer alla vägen tillbaka till modell-T. Andra visar händelser som äger rum omfattar levande musik och en barbeque tävling. Alla fordon presentatörer som registrerar den tidsfrist får en T-shirt, ett streck plack och chansen att få sina fordon bedöms få en mängd olika titlar och utmärkelser kontanter. Addera Boca Raton Concours d ' elegans

Boca Raton Concours d 'Elegance, startade 2006, är ett av de mest prestigefyllda bil visar hålls i USA, och det erbjuder besökarna en chans att visa prisade fordon som 1974 Ferrari Dino 246 GTS och 1935 Rolls Royce Phantom II. Deltagare kan också äta på världens mat och bli underhållen av en massa A-lista underhållare som Jay Leno under tre dagar långa evenemanget.
Cauley Square Antique & Classic Car Show

bilmässan hölls i Cauley Square Historic Village i Miami, Florida, är en tvådagars evenemang som lockar entusiaster bilförsäljningslokaler från hela USA. Med en modell-års inträde gräns på 1980, spelar denna bilutställning värd för ett antal klassiska hot rods från 70-talet och senare. Dess barnvänliga miljö omfattar musik från 50-talet och 60-talet, ansiktsmålning och ponnyridning. Mat finns från en mängd lokala leverantörer, och en konst och hantverk festival hålls på grund.
Renegade Corvette Club Open Car and Truck Show

Renegade Corvette Club Open Car and Truck Show, startade 2008, ger sina besökare en chans att se ett brett utbud av Corvetter och andra fordon som går ända tillbaka till 1950-talet. Hölls i Sunrise, Florida, erbjuder detta bilutställning beskyddare ett brett utbud av musik, rafflepris och traditionell bilutställning mat, inklusive tratt kakor och hundar majs. Individer som vill komma in i bilen showen har en chans att vinna hundratals dollar i vinster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100471.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.