Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Bil Shows i Brevard County, Florida

Florida livliga Space Coast med sin perfekta cruising väder är en utmärkt plats för klassiska bil älskare. Brevard länet och närliggande Volusia och Martin län värd för en mängd olika shower och kryssningar året runt. När du har checkat ut ett par händelser, kommer du att upptäcka de klubbar, platser och människor som gör allt hända, från lokala utbildnings-och välgörande grupper till mc klubbar och grupper av gamla kompisar. AACA Firande av Bilar Till Salu

Antique Auto Club i Cape Canaveral värd en årlig fest för bilar på Burton Smith Park nära Cocoa, Florida. Awards ges i 17 klasser, den dagen innehåller en DJ, förfriskningar och barnens aktiviteter. Klubben är också värd utflykter, picknickar fester och andra speciella evenemang.
Mopars i Brevard Super
Swap

Mopars av Brevard innehar en stor show och swap meet varje år med en bil Corral, försäljare, förfriskningar och framträdanden kändis, alla märken är välkomna, och showen drog 280 display bilar under 2010. Dagen innehåller även konst och hantverk, en baka försäljning och en visning av modellbilar. Klubben anordnar ett fullspäckat schema av välgörenhetsevenemang, kryssningar till burger lederna och butiker pizza, fester och andra evenemang.
Jordgubbefestival

Brevard länlivsmiljöen för Mänskligheten gör klassiska bilar en viktig del av sin årliga Strawberry festival firande i Melbourne. Föreställningen är öppen för alla och funktioner Top 40 vinster, dash plack och väskor goodie kommer att ges till de första 150 deltagarna. Det finns en Kids Corner och fordonsindustrin leverantörer, konsthantverk, förfriskningar, dörrpris och utlottningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100470.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.