Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Bil Shows i Cincinnati, Ohio

Bil shows erbjuder olika människor som inte känner varandra, men som alla delar en gemensam uppskattning och beundran av bilar, en chans att förena, njuta och diskutera de många unika och attraktiva bilar som presenterades vid visa. Om du är en bil entusiast i Cincinnati området, kan du vara intresserad av att lära sig om de olika bil visar hålls i Cincinnati. Årlig Koi Bildelar Kavalkad av Customs

årliga Bildelar Calvalcade av tullen show hålls i början av januari i Cincinnati på Duke Energy Center. Den Calvalcade av tullen show presenterar kreativa anpassade bilar, vintage hot rods och tilltalande motorcyklar. Den visar också ofta innehåller många speciella gäster, däribland Phil Remington Roadster, fröken kavalkad och Jenette McCurdy (från TV: s "iCarly"), liksom särskilda bilar gästers såsom 6 Pack och Downtown Brown. Priset för grundläggande behörighet, som av 2011, är $ 15 för vuxna och $ 5 för barn i åldrarna sex till 12, men du kan spara några kronor genom att köpa dina biljetter på vissa lokala bildelar butiker som erbjuder rabatter.
Flighter Cincinnati Auto Expo

Cincinnati Auto Expo är ett årligt evenemang där fordonsindustrin visar många nya bilar, stadsjeepar, lastbilar, delningsfilter och hybrider de nyligen utvecklade. Varje år är denna helgen lång show hölls på Duke Energy Convention Center i februari, och förutom att presentera nya bilar, bilföretag också kunniga produktspecialister och representanter återförsäljare för att svara på eventuella frågor presumtiva köpare kan ha.
Addera Trunk R Treat

Varje år i oktober, kommer den årliga Trunk R Treat bilutställning till Cincinnati för en Halloween bilutställning bash på Beech Acres Park. Alla ägare av egna bilar eller hot rods uppmuntras att komma klädda i Halloween kostymer och med väskorna i sina bilar prydda med Halloween dekorationer och godis så att barn, älskare bil och familjer kan "trunk R treat" när du checkar ut bilar. Som av 2011, är anmälningsavgiften $ 15 per bil och alla bilar måste registreras senast den 1 oktober.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100467.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.