Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Lokala Car Show i Missouri

Bil visar är roliga och spännande upplevelser som erbjuder bilentusiaster en chans att observera unika och attraktiva bilar som de beundrar eller att visa snygga bilar som de stolt egna. Om du bor i Missouri, och du har en djup passion för bilar, kommer Missouri att hålla många bil visar under 2011. Den 51: O 'Reilly Bildelar World of Wheels

51st årliga O'Reilly Auto Parts World of Wheels är en bil show som kommer att äga rum på Bartle Hall i Kansas City, Missouri under helgen 11 februari till 13 februari. Den O'Reilly Auto Parts show kommer att innehålla en del av USA: s finaste hot rods, anpassade bilar och snygga motorcyklar, tillsammans med flera prisbelönta Special Guest bilar, såsom "Downtown Brown" och "Street'nik Bandit." Priset för allmänna inträdesbiljetter är $ 17 och $ 5 för barn 6 till 12, men du kan spara några kronor om du köper dina biljetter tidigt.
Route 54 Cruisers 18th Annual Car Show

Den 14 maj Route 53 Cruisers 18th Annual Car Show äger rum i El Dorado Springs, Missouri. Händelsen ligger på Church Of God Helighet Parking Lot, och showen innebär utlottningar, koncessioner, DJs, och en tävling för bästa bilen på tomten med alla deltagare tjänstgör som domare. De första, andra och tredje plats bilar kommer alla få utmärkelser, och bilen som röstat "Best of Show" kommer att få $ 50 längs med en utmärkelse.
Den 21 årliga Classic Cruisers Car Visa

21st årliga klassiska Cruisers Car Show hålls hos riddarna av Columbus Hall den 22 maj och har många unika klassiska bilar. Endast bilar byggda före 1992 kan delta i tävlingen, och med 28 klasser bilsalongen, kommer tre troféer för varje klass och fyra utmärkelser specialitet beviljas vinnande bilar. Anmälningsavgiften är $ 15, och avgiften ingår en middag med mat, öl och läsk i riddarna av Columbus Hall. Addera River City Cruisers Car Show i parken

The River City Cruisers Car Show i parken hålls i Herman, Missouri den 11 september och har olika klassiska och anpassade bilar. I konkurrensen om bästa bilarna finns 36 klasser, och tre priser för varje klass ges plus utmärkelser för separat "Best Of", "Folkets" och "kvinnors val" kategorier. Priset för registrering är $ 10, men det piggar upp till $ 15 på dagen av showen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100465.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.