Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Texas Car Show & Runs Rod

Texas värd för många bil visar och stången går varje år. Bil entusiaster kommer att hitta många spännande evenemang som äger rum över hela staten. Dessa visar erbjuda ett brett utbud av one-of-a-kind klassiker, muskelbilar, råttastänger och veteranbilar. Nästan alla av de visar har aktiviteter som planeras för hela familjen. Många av de visar faktureras som välgörenhetsevenemang, med intäkter som går till en god sak. Heartland Rod Run

En fri bilmässan i Brownwood ger bort tusentals dollar i vinster varje år. Festligheterna börjar med en poker run för välgörenhet på fredag ​​kväll. En stor attraktion av körningen är lördag kväll kryssningen, som drar stora, entusiastiska folkmassor. Brownwood ligger bara 85 miles från Fort Worth, i centrala Texas.
Årliga Corvette /Chevy Expo

Många bil evenemang äger rum i Lone Star State, men Corvette /Chevy Expo är den största som hålls inomhus. Bil entusiaster samlas från hela landet för denna årliga händelse, med några av de bästa visa bilar i staten. Många aktiviteter hålls under Expo, inklusive en baddräkt tävling som är öppen för allmänheten och en swap meet för Corvette och Chevy ägare. Det finns en liten inträdesavgift, samt ett fåtal att visa bilar.
Red River Valley Honkers

Red River Valley Honkers är en bil klubb ligger i Paris, Texas. Detta medborgerligt sinnade organisation värd en Classic Car Show /Swap Meet och en konst och hantverk visar varje år. Dessa klassisk bilägare är dedikerade till att hålla sina fordon så original som möjligt, men lägger all nödvändig säkerhetsutrustning. En gång i månaden, tar klubben bilarna på en rundtur i vårdhem och centra pension, där seniorer kan njuta av den gamla åk.
Keels & Wheels Concours d 'Elegance
< p> En händelse som hålls varje år i Lakewood Yacht Club i Seabrook, Texas, lockar deltagare från hela USA och Europa. Ägarna till dessa lyxiga bilar och båtar är dedikerade till att bevara dessa klassiker för kommande generationer att njuta. Alla ägare är välkomna att visa upp sina värdefulla ägodelar och behandlas som hedersgäster. Bilarna är indelade i 40 klasser. Denna välgörenhetsgala gynnar pojkar och flickor Harbor i Seabrook. Allmänna entrébiljetter till allmänheten finns tillgängliga liksom kollin som presenterar alla händelser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100464.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.