Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Mustang Car Shows i Lower Mainland, British Columbia

Ford Mustang är känd nog att ha många bilentusiaster och klubbar auto dedikerade enbart till dess bevarande. Den lägre fastlandet är det område i sydvästra British Columbia, och omfattar staden Vancouver och dess ytterområden. Ford Mustang är populärt i detta område. Varje Mustang entusiast skulle vara mycket nöjda med de olika shower med bilen i denna vackra nischen i Pacific Northwest. Den GVMA'S 28th Annual Round-Up

Under 2010 tog denna händelse rum den 2 augusti i Langley, British Columbia, och sponsrades och organiserades av Greater Vancouver Mustang Association. Denna grupp är tillägnad bevarandet och uppskattning av Ford Mustang och organiserar en av de största bil visar på lägre fastlandet. Före 2006, var denna show hölls i den berömda och pittoreska spanska banker. Den aktuella platsen har varit Round-Up plats sedan 2008. Detta är klubbens största årliga evenemang och även presenterar Ford Specialty fordon eller fordon med Ford delar. Inträdesavgiften är genom donation för att stödja klubbens vald välgörenhet.
Sounds of Summer Ford Mustang Show & Shine

tidigare Show and Shine var den 27 juni 2010, vid Kingsway Corporate Center i Port Coquitlam, British Columbia. En show är redan planerad för samma datum och plats under 2011. Den som kör en Mustang uppmuntras att delta. För dem som ville visa sina bilar, var registrering $ 15 och kan betalas ut så tidigt som klockan 9 på öppningsdagen. Avgifter för åskådarna var genom donation. Underhållning inkluderar bilutställning och livemusik.
Okanagan Mustang Association

Baserat i Okanagan Vally i södra British Columbia, är Okanagan Mustang Association en av de stora sponsorerna av den årliga Show and Shine och organiserar också flera andra händelser i området. Dessa inkluderar Queen City Cruise i Nelson och Endless Summer Show i Summerland. Bilar i dessa visar är inte exklusivt för Ford Mustangs men även klassisk och anpassade bilar. Showen har ett antal lokala sponsorer, och det finns inga inträdesavgifter.
Vancouver International Auto Show
Lokala Ford återförsäljare hjälper värd en stor bilutställning i downtown Vancouver.

planerad till mars 29 till den 3 april 2011, i New Vancouver Convention Center i downtown Vancouver, har denna årliga händelse ägt rum under de senaste 80 åren. Showen organiseras och sponsras av Bilhandlare Association of British Columbia, och många av föreningens medlemmar är lokala Mustang återförsäljare. Till skillnad från de mindre, lantliga auto visar, är bara återförsäljare och tillverkare tillåtet att ställa ut eller sälja. Allmän antagning är $ 15 på helgen och $ 10 för vardagar. Rabatterade avgifter är tillgängliga för studenter, barn och äldre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100452.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.