Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Lexington Kentucky Car Shows

Bil visar är platser där människor som älskar bilar kan visa olika typer av bilar. Vissa bil visar bara visa upp klassiska bilar eller hot rods, medan andra har ett bredare utbud av bilar. Bilen visar kan hållas inomhus eller utomhus, och är vanligtvis hålls över en serie av dagar (oftast på helgerna). Lexington, Kentucky erbjuder ett utbud av bilen visar som lockar bilentusiaster. Bluegrass Auto Expo

Bluegrass Auto Expo, en inomhus bil show, har alla typer av originaldokument bilar såsom hot rods och råttastänger. Dessutom innehåller den bilmässan lastbilar, cyklar och den sällsynta Vince Mattingly samling. Under den två dagar långa helgen bilutställning, kan deltagarna delta i kostnadsfria seminarier och en försäljning Corral. Varje bil in i bilen visar bedöms för en särskild utmärkelse med kontanter och plack som priser. Till exempel, Bluegrass Auto Expo delar ut priser för folkets val, Best of Show och Best Paint. Per december 2010 var kostnaden för en vuxen antagning $ 10 och gratis för barn under 10. Det finns även priser för besökare som deltog bilen visar. Lördag besökare är berättigad att vinna timme dörrpris, och söndag besökarna kan vinna priser som biljetter till NASCAR eller andra evenemang racing.
Tear Jerker Rod Run Custom Car Show

Den Tear Jerker Rod Run Custom Car Show, som hölls vid Masterson Station Park, visar upp ett brett utbud av bilar under en tre dagars period. Besökare kan titta på antikviteter, anpassade och sena modell bilar. Bilen Showen har också senare modell lastbilar, traktorer och motorcyklar. Hot Rod bilar är också utställningsmonter på Tear Jerker Rod Run Custom Car Show. Showen har också hemgjorda hantverk och en bil Corral. Besökare kan titta på bilar och lyssna på musik som spelas av en lokal discjockey. Den Tear Jerker Rod Run Custom Car Show har dörrpris, såsom kontanter, att det ger till besökare.
DeLorean Car Show

DeLorean Car Show & Convention har olika märken och modeller av DeLorean bilar. Besökarna bjuds på fyra dagar av händelser förutom visning bilar. Till exempel 2010 DeLorean Car Show presenterade en "Tillbaka till framtiden" display och säljare sessioner tekniker. Middag under bilmässan ingår i entrépriset på några dagar. Som av 2010, var kostnaden för antagning $ 10 per person och $ 15 per familj.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100448.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.