Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Lowrider Car Shows i Houston

En lowrider bil är en som gör precis vad namnet antyder: Det sitter låg på marken. Upphävandet av ett sådant fordon är modifierad för att göra kroppen av auto sitta lägre. Lowriders har ofta justerbara upphängningar. De folk som bor i staden Houston, Texas, uppskattar lowrider bilar så mycket att ett antal lowrider bil visar sker det under hela året. En händelse är sponsrad av Lowrider Magazine. Legends Tour

Legends Tour sponsras av Lowrider Magazine, Black Magic och Quaker State, och denna händelse sker oftast i februari. Utmärkelser delas ut i olika kategorier, inklusive den traditionella tävlingen, Truck utlottningar, den ursprungliga '69 och Below Sweeps bil, och Bomb kategori. Vanligtvis är första, andra och tredje plats troféer som ges till vinnarna tillsammans med en prissumma på första plats vinnare. Denna händelse lockar hundratals bilar och besökare, och bil erbjudanden spänner från ny till modifierade klassiker. The Legends Tour äger rum på Reliant Arena i downtown Houston. Du måste registrera ditt fordon före evenemanget. Evenemanget pågår från lördag till söndag. Leverantörer sätts upp hela händelsen säljer tillbehör och redskap.
Mat /Toy Drive

årliga Food and Toy Drive Low Rider Car Show sker vid PlazAmericas Mall i downtown Houston, och det sker oftast på en söndag från lunchtid till 5:00 Händelsen bidrar till att höja pengar och samla donationer för lokala Houston välgörenhetsorganisationer. Även om detta är ett gratis evenemang, arrangörerna uppmuntra dig att få donationer för orsaken, inklusive pengar, konserver, leksaker och nonperishable varor. Detta är inte en tävling, det är en utställning. Evenemanget äger rum i köpcentrets parkeringsplats. Människor i alla åldrar är välkomna att närvara vid evenemanget.
Los magníficos

Los magníficos Car Club of Houston höll sitt första bilmässan i 1982 och har höll ett varje år sedan. Varje år, är Los magníficos lowrider visar ett stort evenemang som lockar hundratals bilar och tusentals besökare - i regel över 20.000 personer. Enligt Los magníficos hemsida, lockade bilen visar 600 fordon under 2009 plus 100 bilar modell och cyklar lowrider. Evenemanget äger rum vanligt på en söndag i december, och händelsen bedöms av Wego World Tour domare. Den Los magníficos Annual Car and Bike Show äger rum inom Reliant Center.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100444.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.