Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Hur du installerar Car Show

Bil shows kan ha flera syften från kommersiella till fundraising. Varje år, många lokala samhällen och ideella organisationer håller bilen visar att låta bilentusiaster att visa upp sina bilar, för att ge underhållning för samhället och, ofta, för att samla in pengar till en lokal orsak. Ett lyckat arrangemang kräver noggrann planering och ett engagerat team av volontärer för att vara ansvarig för specifika uppdrag i planeringsprocessen och logistik av händelsen. Du kan få värdefull insikt i processen för att organisera en bil show genom att besöka andra utställningar och samråd med dem som har organiserat tidigare händelser. Instruktioner
1

bilda en kommitté av volontärer för att organisera ditt evenemang. Inkludera representanter för kommunen och representanter för alla organisationer som kommer att gynnas av fundraisingförsök av händelsen, om det är att vara en fundraiser.
2

Bestäm vilka typer av fordon du vill ha på ditt evenemang. De flesta bilar visar har ett tema, t.ex. veteranbilar, muskelbilar, exotiska bilar, sportbilar eller egna byggen. Vissa begränsar ens händelsen till specifika bilmärken eller ens färger. Addera 3

Bestäm om du ska döma utställare och priser erbjudandet. Om du är, måste du hitta domare och sponsorer för att ge priser.
4

Hitta en plats för händelsen. En lokal park med god tillgång och parkering skulle fungera bra, som skulle stänga en gata i din stad. Kontrollera med din kommun rekreation och parkförvaltningen att identifiera lämpliga platser och möjligheten att använda dem för ditt evenemang. Kommunal personal kan också hjälpa dig att identifiera vad offentlig tillställning licenser, regler och koder man måste följa. De kan också hjälpa till med lån av bärbara stadier, sittplatser, tält och högtalaranläggningar.
5

Bestäm ett datum för händelsen. Se till att du inte krockar med andra lokala evenemang och visar bil. Välj ett datum när vädret är mest sannolikt att vara gynnsam.
6

Kontakta lokala klubbar bil och skapa sitt intresse i att visa bilar vid ditt event. Annonsera för utställare i bil publikationer. Sätt upp en enkel hemsida reklam för evenemanget och använda sociala nätverk för att främja den. Om händelsen är en fundraiser, lokala publikationer, dagstidningar och radio-och TV-stationer kan också ge gratis publicitet.

Bestäm den maximala kapaciteten för bilar du kan rymma på händelsen och bestämma en tidsfrist för händelsen registrering. Du kommer att behöva tid för att utforma händelsen layout och där alla bilar kommer att parkera.
7

Organisera andra leverantörer för händelsen. Du kommer vill ha mat och dryck leverantörer och bör också överväga att ha musik och barnaktiviteter underhållning. Gör det till en familj händelse och har något för hela familjen att njuta av.

Du också kommer att vilja överväga viktiga logistik såsom folksamlingar, ett tillräckligt antal toaletter och vått väder beredskapsplaner.

8 p Om händelsen kommer att kosta en avsevärd summa för att ställa upp, kanske du vill överväga att ta en försäkring för att täcka inställd om det finns några oförutsedda omständigheter eller dåligt väder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100437.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.