Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Pittsburgh Car Kryssningar

Pittsburgh, Pennsylvania är känd som "Steel City," på grund av dess en gång framstående stålverk och industriföretag. Idag är det historia av industrialisering och modernisering tydlig i sin bil kultur. Det finns många möjligheter för entusiaster att visa upp sina historiska och vintage bilar i staden och omgivande områden. Månatliga Cruises

North Way kristna gemenskapen i McCandless, Pennsylvania, strax utanför Pittsburgh, erbjuder en bil kryssning varje fredag ​​under sommaren från 5:30 till 9:30 till Labor Day. En annan typ av bil är med varje vecka, till exempel, kan jeepar och terrängfordon vara med en vecka, kanske klassiska muskel bilar finnas med nästa. Evenemanget är gratis för allmänheten. The Steel Town Corvette Club, vid 180 Warwick Drive i Pittsburgh, även innehar en bil kryssning den tredje tisdagen i varje månad. Läget ändras från månad till månad.
Årliga Cruises

Mt. Trevlig Car Cruise på Pittsburghs Frick Park är en 24-års sommar tradition, med många olika märken och modeller på display. Händelsen hjälper lyfter pengar för det lokala samhället, och det finns en $ 2 inträdesavgift för åldrarna 12 och uppåt. Kryssningen, som löper från 19:00 till 23:00, funktioner underhållning, mat, ett lotteri och en modell bil contest. Bellevue, Pennsylvania har även ett årligt bil kryssning på Main Street varje maj i Lincoln Avenue Business District 13:00 till 05:00 Det är gratis inträde. Mer än 300 veteranbilar och muskelbilar visas, händelsen välkomnar också visa cyklar. Åskådare kan njuta av gratis glass, snacks och spel. DJs från lokala radiostationer erbjuder levande underhållning.
Grand Prix

På den tredje helgen i juli, värd Pittsburgh sin Vintage Grand Prix, uppvisande av veteranbilar som korvetter och Jaguars, på 7th Avenue och Schenley Park. Den fria show löper från lördagen för 9 AM till 6 PM på söndag. Det finns också mat, levande underhållning, racing och en parad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100425.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.