Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Car Shows i Triaden område i North Carolina

Triaden område i North Carolina var en gång en samling av små städer, underblåst av jordbruket och sällskap av några motorvägar. Bilar och lastbilar var kung, avgörande för att transportera grödor och att få människor tillsammans för social functions.Today är Triaden det område i North Carolina omgivande Greensboro, hög punkt och Winston-Salem. Med 1,6 miljoner invånare år 2000, var det en av de största kombinerade storstadsområdena sydöst. Dess invånare betalar fortfarande vördnad, dock bilar med flera stora utställningar för anpassad, klassiker, hot rod och muskelbilar. Triad Chevy Club årliga Car Show

Triad Chevy Club firade sitt 16: e årliga bilmässan i augusti 2010, i Greensboro County Park. Det är öppet för alla bilar och lastbilar av alla fabrikat och år. Du hittar också auto leverantörer och proviant för försäljning.

Fordon Anmälningsavgiften är $ 20 på dagen för händelsen, men det är fri entré till åskådare, som av sommaren 2010. Bedömningen börjar vid middagstid dagen av festivalen, med mer än 100 presenterade troféer. Gör en post samt en teckning för priser och kontanter. Evenemanget är co-sponsras av Triad Chevy Club, den Greensboro Parks and Recreation Department, och Goodguys Rod och Custom. Intäkterna går till en välgörenhetsorganisation eller medborgerlig projekt.

Triad Chevy Club &

4818 Tumbleweed Drive

Greensboro, NC 27407

336-373-3648

dougseawellperformance.com Addera Shriners Vintern Volksfest

Volksfest är en årlig Volkswagen show som hölls i januari på Greensboro Coliseum. Det är en inomhus, all-Volkswagen show och swap meet, enligt arrangörerna.
P Det är en post-i registreringen, eller en $ 40 dag för registrering, under 2010. Åskådare betala $ 15 för en dag, eller $ 20 för två dagar.

Evenemanget hålls i samband med stadens Hot Rod och Drag Racing Expo, vilket i sig drar 10.000 åskådare. Grunderna har åkattraktioner, mat, försäljare och hundratals bilar att beundra. Visa intäkter går att gynna välgörenhet.

Shriners Vinter Volksfest

K & Motorsports L

Greensboro Coliseum

1921 W. Lee St
< p> Greensboro, NC 27403

919-616-2183, 919-616-1039

kandlmotorsports.com
Kruzin för Kids

Kruzin för barnen är en årlig besparing bilmässan i augusti, som hölls i High Point, North Carolina. Intäkter går till Frälsningsarmén Boys och Girls Club of High Point.

Showen börjar med en "fullt ut, gammal-dags Main Street drag" i High Point, enligt arrangörerna, med "alla inbjudna till stan att visa upp sin ritt, upp och ner för huvudgatan, "enligt en händelse hemsida. Händelsen presenterar ett band och förfriskningar, samt en öppen bil show.

Kruzin för barn

336-847-2964

importsnc.com

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100417.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.