Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Car Shows i södra Kalifornien

Med milda temperaturer och massor av sol på sommaren, är Southern California den perfekta platsen för att visa och se bilarna. Det kan vara en av de få platser på jorden där tvättar din bil inte automatiskt garanterar regn. Södra Kalifornien är hem för dussintals bilen visar, för beställnings, hot rod muskler och klassiska modeller. Showcase Kustoms

Motorama Showcase av Kustoms, en September bilmässan i Long Beach, Kalifornien, är den officiella återupplivande av en show fastställts av den legendariske Renegades Car Club 1958. Klubben pionjärer bilen anpassar vurm i södra Kalifornien, enligt arrangörerna. Den Showcase av Kustoms har egna bilar, hot rods och motorcyklar inne i Long Beach Arena och ute på vattnet. Byggare kommer från så långt bort som Australien.

Denna bil show debuterade först 1958 i den kommunala auditoriet, popularisera tullen vägen National Roadster Show i Oakland premiär hot rods. "Kustoms" är personliga bilar som "vända sig bort från den trista mönstret av enhetlighet och överensstämmelse, som söker att personligt uttryck för individualitet," enligt evenemangets webbplats.

Showcase av Kustoms

Keen underhållning LLC

16478 Beach Blvd. Suite 316

Westminster, CA 92683

714-846-7121

showcaseofkustoms.com
Coronado Hastighet Festival

årliga Coronado Hastighet Festival i slutet av september sammanfaller med Fleet Week i San Diego och skapades för att hylla det militära. Det är en "premiär motorsport evenemang," utförs av förare av "unika, veteranbilar," enligt arrangörerna.
P Det finns ras kategorier för bilar så gamla som 1952. Kategorier inkluderar "sport och produktion bilar, trumbromsar," från 1952-1959, och "sport racing och bilar formel" uppdelade i tre epoker 1962-1980. Det finns också racing kategorier för historiska Trans-Am och historiska NASCAR. Allmänna inträdesbiljetter är tillgängliga för helgen tävlingar och bil show. Aktiv tjänst militär personal och deras närmaste anhöriga är fria, från och med hösten 2010, samt barn 12 och under.

Coronado Hastighet Festival

San Diego Fleet Week Foundation

5330 Napa St

San Diego, CA 92110

619-858-1545

fleetweeksandiego.org
Cruzin för Livet

Santa Maria Fairpark är platsen för den årliga Cruzin for Life bilutställning varje år i september. Showen är en fördel för American Cancer Society och lokala Marian Cancer Care Center. Intäkter gynnar även Camp Räckvidd för stjärnorna, och Kalifornien Survivor stipendiefond. Helgen Showen presenterar en kryssning genom centrala Santa Maria, Kalifornien, en blod-enhet, och en parad av cancer överlevande. Det finns även en middag och en dans på Fairpark, med livemusik, en bar och en nöt eller kyckling middag för $ 30, och med hösten 2010. Den sista dagen i bilen visar ger auto entusiaster ett öga-full och ear-full av utställande dragsters och roliga bilar, och doften av brinnande däck i burnout tävlingen. Entré för åskådarna är $ 5, med $ 5 för parkering, som av 2010.

Cruizin "for Life

PO Box 7145

Santa Maria, Kalifornien 93.456-7145

805-937-8008

cruzinforlife.net

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100415.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.