Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Shows >> Content

Volkswagen Evenemang i Arizona

Volkswagen entusiaster älskar att visa upp sina bilar och titta på andras visa upp deras. Medan det finns bil händelser för nyare bilar, och med dra raser, de flesta VW visar är för klassikerna. I delstaten Arizona har ett överraskande antal bilpooler och händelser tillägnad "dub" --- nytt eller gammalt, snabb eller långsam. Bugorama Phoenix

Varje vår, sätter Bugorama kampanjer på ett stort VW händelse i Phoenix, Arizona. Hölls på Firebird International Raceway, öppnar denna heldagsaktivitet på 7 och är en riktig höjdare för Volkswagen älskare. Du kan utforska swap meet att hitta och byta begagnade vw delar, gå sedan titta på dra raser - om du inte föredrar att delta. Åskådare kan vandra genom hundratals bilar som tas upp i Show & Shine bilutställning, som har många olika kategorier och klasser. Bugorama Phoenix är en rolig dag för alla som uppskattar de unika och icke traditionella aspekterna av Volkswagen personbilar.

Firebird International Raceway

20.000 West Maricopa Road

Chandler, AZ 85226

602-268-0200

firebirdraceway.com

Bugorama Promotions

PO Box 60873

Sacramento, CA 95.869

800-929-0077

bugorama.com
Jerome Jamboree
< p> I över 20 år har Arizona Bus Club värd Jerome Jamboree - en "VW endast" bil händelsen i Arizona. I själva verket är icke-VW-bilar inte ens tillåtet genom grindarna. Bussen Club hemsida hänvisar till Jamboree som "den största Bus Campout i sitt slag!" Helt klart har dessa människor menar allvar med sin Volkswagens. Den Jamboree går oftast via en helg i mitten av september och har långsamma laggar, ventil raser täcka, en chili cookoff och även Pet Show. Naturligtvis finns det också bilutställning, som erbjuder en fest av VWs att snegla. Besökare kan också njuta av levande lokal musik, delar byta och står koncession. Gates öppet på soluppgången, med intäkterna från evenemanget går till lokala välgörenhetsorganisationer. Du kan även förnya ditt bröllop löften på "Wedding Chapel", prövas av en äkta vigselförrättare.

Arizonabusclub.com
Copperstate Classic

I slutet av 1990, i Wolfsburg Registry VW Club, tillsammans med Universal Technical Institute (UVI), startade Copperstate klassisk i Avondale, Arizona. Hölls i februari på UVI, lovar denna Volkswagen bil händelse mat, musik och, naturligtvis, massor av bilar. Som är typiskt vid sådana föreställningar, kan du förvänta dig vissa delar byta och en mängd olika återförsäljare. Intäkter doneras till ACCEL skolan för barn med särskilda behov. Registrerade medlemmar kan köpa evenemangsbiljetter nätet.

Universal Technical Institute

10695 W Pierce Street

Avondale, AZ 85323

623-734-5097

uti.edu

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-shows/100405.html

Previous:
Next:

Bil Shows

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.