Specifikationer för en 1995 Honda del Sol

Honda tillverkat tre klippningar i sin 1995 Honda del Sol, S, Si och VTEC, uppkallad efter dess motor. Förare av den del Sol måste njuta av dess svarvning diameter, bränsleekonomi och enkel att parkera en så liten bil. Uppgraderingar till dess prestanda kan tillsättas, såsom ett uppdaterat ljudsystem, anpassade hjul och eftermarknad avgassystem. Exteriör

Små bilentusiaster först fångade av storlek och tvådörrars kaross av 1995 års Honda del Sol. Denna bil är bara 49,4 inches hög och väger från 2295 till £ 2522., Beroende på trim nivå. En kompakt bil, 66,7 inches över och 157,3 cm i längd, kommer den del Sol utrustad med lättmetallfälgar på Si och trimmar VTEC.
Motor
p Alla trim versioner av 1995 Honda del Sol är utrustade med fyra ventiler per cylinder, tvärställd motor som komprimerar luft i ett förhållande av 9,2:1. S trim ger minsta möjliga kraft med sin 1,5-liters, 102-hästars motor som genererar 98 foot-pounds av vridmoment. Dess borrning och slaglängd förhållandet är 2,95 av 3,54 inches. Den del Sol Si har en 1,6-liters, 125-hästars motor. Den extra kraften ökar vridmomentet till 106 foot-pounds. Dess borrning och slaglängd förhållandet är samma som S trim. Motorn på VTEC trim sport variabel ventilstyrning och en elektroniskt styrd kamaxel. Den VTEC kamaxel har ytterligare tre lober för insugningsventilerna för effektivare motorprestanda. Den borrning och slaglängd är 3,19 av 3,05 inches.
Säkerhet

Säkerhetsfunktioner är nästan jämn mellan de tre 1995 Honda del Sol modeller. Förare och passagerare krockkuddar och fönster makt är standard på alla tre. Den del Sol Si och trimmar VTEC har standard makt dörrlås. På grund av den ökade motoreffekten, VTEC förare har den extra säkerheten av ett låsningsfritt bromssystem.
Fuel Economy

Ägare av 1995 års Honda del Sol kan tillskriva bilens bränsleekonomi för sin ringa storlek. Om köpt med en manuell växellåda, levererar del Sol mest bränsleekonomi. S-modellen får 35 miles per gallon i staden och 41 mpg på landsväg. Den del Sol Si ger fler hästkrafter så det är mindre ekonomiskt, rating 29 mpg i staden och 35 på vägen. Den VTEC med mest hästkrafter får 26 mpg i staden och 30 på motorvägen. Modellerna är utrustade med en automatisk växellåda använder mer bränsle. Den automatiska del Sol S har en rating bränsleekonomi av 29 mpg i staden och 36 på vägen. Den automatiska del Sol Si får 26 mpg i staden och 34 på motorvägen. Den 1995 Honda del Sol har en 11,7-liters bränsletank.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99993.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.