Hur Anpassa Chrome Fälgar

Chrome fälgar har sin egen stil överklagande på en bil genom att låna en ren, metalliskt utseende till dina hjul. Om dina fälgar har blivit bucklig och skadade över tid eller om du bara längtar efter något annat, kan du lätt anpassa dem samt täcka upp eventuella brister i metallen. Processen tar några timmar, men du kommer att behöva några särskilda verktyg. Saker du behöver
tidningen
Chrome fälg och navkapsel
Scuff svamp
Ström buffert 120-grit sandpapper
Etsning primer
Wheel måla
Show Fler Instruktioner
1

Sprid ut tidningen på golvet för att skydda marken medan du arbetar. Arbeta utomhus för att kunna måla rök att skingra säkert.
2

Lyft ur navkapsel från mitten av fälgen och putsa fälgen och navet med en instegsskydd svamp på en effekt buffert. Du måste instegsskydd bara ytan av fälgen som kommer att exponeras när det installeras i däcket.
3

Smooth ner eventuella ojämna kanter på fälgen och navet med 120-slippapper. Detta kommer att ta bort eventuella grader eller ojämna kanter som skapas genom repning med svampen.
4

Rengör fälgen och navet med en duk för att avlägsna slipdamm. Använd flera våtservetter om du måste eftersom om någon smuts kvar på krom, kommer färgen fastnar inte.
5

Applicera primer på fälgen och navet i ett jämnt lager. Du måste aptera endast den del av fälgen där du skråmat.
6

Låt primern torka i en halvtimme och applicera färg färg. Använd flera tunna, jämna lager för att skapa en konsekvent tillämpning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99991.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.