Hur man använder en 2004 Lexus Rx 330

The 2004 Lexus RX 330 är en crossover sport utility vehicle (SUV). De fyra-dörrars, fem-personbilar funktioner antingen framhjulsdrift eller fyrhjulsdrift samt en 3,3-liters V-6 motor och femstegad automatlåda. Lexus bygger RX 330, i huvudsak en stor vagn, på samma chassi som Toyota Highlander, Lexus ES 330 och Toyota Camry. Instruktioner
1

sitta i förarsätet, och justera sätet till en bekväm position, leta efter sätet kontrollerna på vänster sida av stolen. Du kan flytta sitsen uppåt, nedåt, bakåt och framåt, samt justera mängden luta till ett läge som passar dig bäst.
2

Ställ in speglarna. Flytta backspegeln i en position där du tydligt kan se ut genom bakrutan med en snabb blick. Öppna strömbrytarskyddet till vänster om ratten för att hitta kontrollerna till att justera speglarna power sidan. Placera väljaren på "L" eller "R" för att välja vänster eller höger spegel, respektive, och använd piltangenterna för att flytta speglarna på plats.
3

Justera styrningen hjul till en bekväm position. Om du har en tilt ratt, släpp spaken till vänster om ratten kolumnen och flytta ratten upp eller ner efter behov. Om du har en tilt och teleskop ratt, flytta strömbrytaren på vänster sida om ratten upp eller ner för att luta hjulet och vänster eller höger för att teleskopet det som nödvändigt.
4

Användning spaken på vänster sida om ratten för att driva dina strålkastare. Twist slutet av spaken till ikonen längst bort från "Off" för att ställa in att belysningen på auto, vilket innebär att de automatiskt kommer att slås på när det blir mörkt. Om du föredrar att använda strålkastarna själv, klickar man bort från "Off" tänds på bakljus, parkeringsljus, licens lampor plattan och instrumentpanelen medan två klick bort från "Off" tänds strålkastarna på. Skjut spaken framåt för att slå på dina Brights vid behov.
5

Använd spaken på höger sida om ratten för att driva dina vindrutetorkarna vid behov. Dra spaken mot dig för att spraya dina fönster med spolarvätska, och för spaken uppåt för att ge en enda torka. Under regn, trycker man spaken nedåt ett snäpp för intervalltorkning. För tyngre regn, spaken ned ytterligare för låg fart och hög torkarhastighet.
6

Bekanta dig med reglagen för klimatanläggningen. Använd "Temp"-knappen för att justera temperaturen uppåt eller nedåt. För oberoende förare och passagerare temperaturer, tryck på "Dual"-knappen och justera temperaturen förarsidan med "Temp"-knappen och passageraren temperaturen med "Passenger Temp"-knappen. Tryck på "Mode"-knappen för att ändra luftflödet från instrumentpanelen, bi-nivå, golv eller defroster. Justera fläkthastigheten med knapparna fläkt pil.
7

Bekanta dig med reglagen för ljudanläggningen. Tryck på knappen på vänster sida för att slå på eller av, och vrid på ratten för att styra ljudnivåer. Tryck på "FM", "AM", "Tape" eller "CD"-knapparna för att välja din ljud-läget. Använd höger-ratten för att vända en radiostation. Använd "Seek /Track"-knappen för att gå till nästa låt på en CD eller gå till nästa radiostation. Tryck och håll ned en sifferknapp för att programmera en station. Tryck på utmatningsknappen till vänster om CD-facket för att mata ut en CD, och tryck på utmatningsknappen till vänster om kassettdäck för att ta ur ett band.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99983.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.