2008 Toyota Camry Specifikationer

Toyota Camry är en medelstor sedanmodell som debuterade först i USA 1983. År 1988 började Toyota bygga dessa sedaner på amerikansk mark. Den Camry har genomgått många olika stil förändringar sedan sin debut, med en stor redesign för 2007 års modell. Den enda stora förändringen för 2008 Toyota Camry var en mörkare trä inredningen som infördes för XLE modellen. Motor, växellåda och bränsleekonomi

Två olika motorer erbjöds på 2008 Toyota Camry. Den första, som användes i CE, LE och SE-modeller var en 2,4-liters fyrcylindrig motor. Denna motor har en effekt på 158 hästkrafter med 161 £-fötter vridmoment vid 4.000 rpm. Den bränsleekonomi uppskattning för just denna motor var 21 miles per gallon (mpg) i staden 31 mpg på motorvägen. Den andra motorn erbjöds på LE V6, SE V6 och SLE trim stilar. Denna 3,5-liters sexcylindrig motor kan producera upp till 268 hästkrafter och 248 £-fötter vridmoment vid 4.700 rpm. Bränsleekonomin på denna motor uppskattades till 19 mpg i staden och 28 mpg på landsväg. En fem-växlad automatlåda med överväxel eller en fem-växlad manuell växellåda med överväxel fanns tillgängliga på alla modeller utom de med V-6 motor. Dessa fordon var utrustade med sex-växlad automatisk växellåda med överväxel.
Standard Funktioner och säkerhet

Alla modeller kom standard med luftkonditionering, elektriska fönsterhissar och lås makt. En taklucka erbjöds på SE med en manuell växellåda eller den XLE V6-modellen. Den V6 XLE kom också med standard lädersäten. National Highway Traffic och Safety Administration tilldelats 2008 Toyota Camry ett femstjärnigt säkerhetsnivå för passagerare och förarsidan frontalkrockar effekter och biverkningar krocktester. Fordonet fick fyra stjärnor för rollover säkerhet.
Fordonsmått

längd 2008 Toyota Camry var 189,2 inches. Den totala bredden var 71,7 inches och det var 57,9 inches på sin högsta punkt. Hjulbasen var 109,3 inches och den beräknade svängradie för detta fordon var 36,1 meter. Alla trim stilar kom fyra dörrar och sittplatser var tillgängliga för upp till fem vuxna. Det presenterade kuggstångsdrivna styrning, och fjädringssystem för både fram och bak var oberoende.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99972.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.