Mitsubishi Mirage Performance Tips

Mitsubishi Mirage var en japansk-made subcompact, ekonomi bil tillverkad 1986-2002. Den senaste generationen byggdes 1997-2002. Mirage var aldrig en storsäljare, eftersom det var i skuggan av stora namn konkurrenter från Honda, Toyota och Nissan. Ändå fann Mirage en nisch på grund av sin ringa prislapp och överlag goda recensioner. Sedan dess ersättning med Lancer har Mirage varit populärt på den begagnade marknaden på grund av priset överväganden och den enkla modifieringar. Motorer
installera en turbo kommer att dramatiskt öka hästkrafter i en Mirage.

sista generationen Mirage kom med antingen en 1,5-liters, 92 hk motor eller en 1,8-liters, 113 hästkrafter. Båda motorerna hade fyra cylindrar. Du kan öka hästkrafter genom att installera prestanda delar som är lättare och starkare än den ursprungliga fabriken utrustning. Allvarliga entusiaster kan installera en turbo eller lustgas system för en dramatisk ökning av makt.
Transmissioner

sista generationen Mirage erbjuds antingen en automatisk växellåda eller en fem-växlad manuell . Om du öka hästkrafter i motorn, måste du lägga till en överföring svalare på en automatisk. Du kanske vill överväga att installera en anpassad eftermarknad transmission uppgradering. Den manuella växellådan klarar de flesta Power ökar med smärre modifieringar, såsom byte av svänghjul med en lättare modell och installera en prestanda koppling,
Avstängningar

När du öka kraften i en liten bil, är det viktigt att ha komponenter som kan hantera den makten. Mirage byggdes för daglig användning. Se till att installera de uppgraderade stöttor och stötar som kan hantera den ökade stressen i kurvtagning som kommer med en mer kraftfull bil. Du kan skapa en marginell ökning i prestanda genom att få lätta fälgar. Kom ihåg att få däck som matchar hur du tänker använda bilen.

Alltid komma ihåg att var och en av bilens system samverkar med varandra för att ge en viss typ av prestanda. Om du gör en dramatisk förändring till en del av en Mirage prestanda, överväga hur det påverkar andra system i bilen och göra lämpliga uppgraderingar. Det är alltid bäst att rådgöra med en mekaniker eller andra entusiaster för att bestämma bästa sättet att uppgradera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99965.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.